Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Szíj Melinda betegen áll színpadra pénteken

Sajnos nem javult a győri Mega-jelölt, Szíj Melinda állapota, továbbra is küzd a hurutos torokgyulladással. Az énekesnő így a péntek esti döntőn kénytelen beteg hangszálakkal, náthás orrhanggal színpadra állni.


Már a legutóbbi Megasztár- döntőn is betegeskedett Szíj Melinda, állapota azonban az elmúlt napokban rosszabbodott. A fárasztó próbák, a rengeteg éneklés még inkább legyengítette a 41 éves győri asszonyt, így felkészült arra az esetre is, hogy talán ma hazatérhet gyermekeihez.

– Köhögök, és zsebkendőt zsebkendő után használok, egymást fertőzzük a Mega-házban. Múltkor a Fivérek és Yvette betegeskedett, most én vagyok a soros – mondta Melinda.

 

Megasztár 5.: Szíj Melinda pénteken este már a 3. döntőben versenyez ˝Az év hangja˝ címért. Fotó: TV2
Megasztár 5.: Szíj Melinda pénteken este már a 3. döntőben versenyez ˝Az év hangja˝ címért. Fotó: TV2

Reménykedik a megajelölt

– Bár a saját dalomnál nem kell magasan énekelnem, de a két közös számhoz szükség lenne a jó állapotú hangszálaimra. Azt hiszem, most én esek ki, ezzel a „beteges produkcióval" nem számíthatok sok jóra, érzem, hogy péntek este csomagolhatok... – mondta tegnap szomorúan a 41 éves édesanya, aki közben épp fellépőruháját próbálta. – Vágyom haza, jó lenne látni a gyermekeimet, de azért boldog lennék, ha még maradhatnék a Megasztárban, bár számomra az is nagy öröm, hogy idáig eljutottam. Egy biztos, ahogy eddig tettem, most is próbálok százszázalékosat nyújtani, közben szedem a gyógyszereket, iszom a teát, emellett pedig csak remélni tudom, hogy estére csoda történik, s egy kicsit jobb lesz a közérzetem – nyilatkozta a Kisalföldnek Szíj Melinda.

Ezentúl pénteken

Friderikusz Sándor hetek óta kampányol amellett, hogy más időben fusson az RTL Klub és a TV2 tehetségkutató műsora. Végül a TV2 vezetősége úgy döntött, hogy a jövőben a Megasztár 5. szombat helyett péntek este, 20.40-től kerül képernyőre – tudtuk meg Keresztes Nikolettől, a Megasztár 5. produkció kommunikációs munkatársától. Az elmúlt hetek nézettségi adatainak ismeretében egyértelmű, hogy mind a TV2 tehetségkutatója, mind a konkurens csatornán futó, hasonló jellegű műsor, az X-Faktor komoly nézői érdeklődésre tart számot. A Megasztár 5. pénteki napon történő sugárzása azok számára könnyíti meg a választást, akiknek eddig dilemmát okozott, melyik csatorna műsorára kapcsoljanak.

Eszenyi nélkül

A Megasztár áthelyezése más adásnapra Eszenyi Enikőnek egyeztetési nehézségeket okozott, mivel a szereplésével futó darabok három előadása is péntekre esik. Október 29-én és november 5-én a Pesti Színházban játszott Mikve zavar be a Mega-show-nak, november 12-én pedig a Vígszínházban látható A kertész kutyája. A TV2-től megtudtuk, jelenleg is zajlik az egyeztetés a színésznővel, illetve a színházzal: ha azonban a darabokat nem tudják áttenni más időpontra, a Megasztár a jelzett napokon Eszenyi nélkül kerül adásba.

Olvasóink írták

 • 20. fortuna54 2010. október 16. 11:49
  „Én csak az énekét hallottam,és az tetszet.A többiröl nemtudok,de irásoddal egyetértek,sajnos ilyen a mai világ.”
 • 19. pancser 2010. október 15. 22:53
  „18!Nem a hölgy hangját vitatom, erről szó sincsen. Az én felfogásom szerint ő áldozat, ehhez semmilyen formában nem asszisztálok, még úgy sem, hogy ideig-óráig játsszam a rajongót. Oly szépen hangzik, hogy valaki megvalósítja az álmait, de az álmok gyakran nmegcsalják az embert. Akik értenek az ember manipulálásához éppen ezt használják ki! Soha nem tetszett, ha valakinek a magánéletében vájkálnak, már csak azért sem mert rontanak csak a helyzeten. Egyáltalán miért érdekes az, hogy 41 éves, azért hogy az olvasó találgassa, hogy igaz vagy nem például? Megkeresik a volt férjet, vajon miért? A magánügyek kiteregetésére nem vagyok kiváncsi, ez gusztustalan bárkiről legyen szó. A hölgy esetében, de másoknál is, igenis az emberek perverz élvezkedési hajlamát használják ki mások baján, az olvasottság növelése érdekében. A műsor nem az elveszett, vagy elveszni látszó tehetségek felkutatásásról szól.”
 • 18. fortuna54 2010. október 15. 21:50
  „13-mas gonzó.Ki az a világkurvája vörös démon? Pancser,megmondanád mért olyan sajnálatra méltó ez a hölgy? Ha egy énekes nö idáig elért teljesitményéröl van szó,mért kell az életrajzán csamcsogni? A gonzó hozzászollása pedig,nagy szellemiségre val.”
 • 17. pancser 2010. október 15. 19:46
  „Kedves "gonzo"! Igen ezt a hölgyet kihasználják, mindenki, még a rajongók is. Egyetlen ember nem áll majd mellette ha letűnik a csillaga. Akik most istenítik nem is olyan sokára, a magánéletén fognak csámcsogni, én ezt borzasztóan gusztustalannak tartom. Nem illik ugyan egy hölgy korát firtatni, de miért kell hazudni? Talán azért, hogy ezzel is lehessen majd újságeladási rekordot dönteni? Szóval én csak sajnálni tudom a hölgyet! az álmok gyakran megcsalnak bennünket, mert semmi nem az mint amilyennek álmondtuk, néha szebb de még gyakrabban rútabb!”
 • 16. sharapova2008 2010. október 15. 19:30
  „Remélem,hogy a zsűrit senkinél nem hatják meg a mentőkörülmények és a versenyzőket a bemutatott produkció és nem a magyarokra jellemző,"mi lett volna,ha..."logika alapján értékelik!”
 • 15. bonettika 2010. október 15. 19:24
  „azok akiknek nem tetszik ok! megértem, de miért kell itt utálkozni, van elég cikk lehet mást választani!)) mi itt többségben szeretjük Őt!)))”
 • 14. bonettika 2010. október 15. 19:17
  „Melinda kivételes tehetség !! Gyönyörü a hangja és ,mint EMBER csodálatos!)) Nagyon drukkolok neki)) Remélem megnyeri,de ha nem akkor is boldog vagyok,h van nekünk. HAJRÁ MELINDA!!!!!”
 • 13. gonzo 2010. október 15. 18:42
  „adelusz!
  "A Megasztáron kívűl lehet nem is hallottunk volna róla soha."
  Úristen,és akkor mennyivel lennénk szegényebbek?
  De,mint ahogy az első hozzászólásomban is írtam:meg is érdemli,aki nem bírja,és beleszakad,mert nem hajlandó magának sem bevallani,hogy nem bírja.
  Senki nem kényszeríti puskával a háta mögött,hogy ebben a (...)műsorban szerepeljen.
  Ja,SMS-ek:dobjatok csak jó sokat,birkák,lehetőleg tizesével,Trilla,meg az a vlágkurvája vörös démon mikor majd ül a napágyban valamelyik délszaki szigeten,gondolni fog rátok koktélozás közben,hogy:na ezt a győri birkák fizették:))))”
 • 12. Sparrow 2010. október 15. 18:38
  „Mi drukkolunk neki! Miért, ki az, aki jobb nála a mezőnyben? Ráadásul egy tök hétköznapi, normális ember, aki nem bohóckodik, nem színészkedik.”
 • 11. lapát 2010. október 15. 17:27
  „Melinda, aki eddig felküzdötte magát, megérdemelné, hogy még tovább jusson!
  Én minden esetre drukkolni fogok érte.”
 • 10. dr73 2010. október 15. 16:02
  „Aki ideggyenge,az nem tud szerepelni normálisan,mint ahogyan azt lehet látni hétről-hétre.
  ...és a produkcióját(egyiket sem) tudom végighallgatni,nálam ez így jön le vagy át.
  El kell fogadni ezt a véleményt is.
  Ja,és nehogy azt higgye valaki is,hogy lemeze lesz és viszik majd mint a cukrot.....jesszusom.”
 • 9. adelusz 2010. október 15. 15:27
  „GONZO:

  Miért zavar téged Melinda?Nem lehet ám mindenki erős egyinésig!!!Minden embernek más a lelkiállapota!!!
  Neki vágyai vannak,ez az álma.Csinálja csak,ameddig bírja.
  A Megasztáron kívűl lehet nem is hallottunk volna róla soha.Szerintem csak így lehet valakinek lépnie valamit.
  Én drukkolok neki ma este is.Gyönyörű hangja van.”
 • 8. Túrabakancs 2010. október 15. 15:22
  „Mankapunka! /4/
  Rossz ötlet, a Joe Cocker imitáció már foglalt, igaz az a
  x-faktoros verzióban van. Tudod, a rángatózós gyerek! :)
  Láttam te is meglepődtél obama fórumozó beszólásán egyik nap!
  Kisebbségi az emberke, valami nem tetszett neki, csak tudnám mi.
  Úgy félek tőle majd berosálok! :))”
 • 7. gte325 2010. október 15. 13:53
  „azért én ma is dobok rá pár SMS-t, produkciótól függetlenül... :):):)”
 • 6. mais 2010. október 15. 13:30
  „Sok sikert Melinda!”
 • 5. arrabonet 2010. október 15. 13:30
  „Azért nem kellene ilyen kommenteket írni! Mindenki előtt ott a lehetőség, Ő legalább megpróbálta! Ti is eljutnátok eddig?”
 • 4. Mankapunka 2010. október 15. 12:36
  „Ekkora gondokat,hogy begyuladt a torka.

  akkor Joe cockert fog legalább énekelni.”
 • 3. dr73 2010. október 15. 12:31
  „Ha hazavágyódik,akkor adják meg az esélyt neki a kedves szavazói,és uccu neki: menjen végre.”
 • 2. picinke 2010. október 15. 12:26
  „Szerintem meg ez az Ő magánügye.”
 • 1. gonzo 2010. október 15. 11:28
  „Vélemény Nr.1.:Kedves Melinda,örüljön,ha minél előbb kikerül valahogy ebből a........(ide mindenki azt gondolhatja,amit erről a műsorról tart)
  Vélemény Nr.2.:Cseppet sem tudom sajnálni az olyan marhákat,akik inkább beledöglenek,de akkor sem szállnak ki ebből a......(ide is meindenki azt gondolhatja,mint az előbb)
  Hát,nem volt Magának jó(elég)az eddig viszonylag nyugodt élete?A munkahelyén megbecsülték,gondolom nem is keresett rosszul.A magánéleti problémáira ez a (...)sem lesz megoldás,SŐT!
  Jó,jó,most jöhetnek a károgók,hogy kishitű vagyok,miért bánt az ha valaki meg akarja valósítani az álmait.
  Persze,igazuk van,de ez a hölgy láthatóan szenved ebben a közegben,akkor meg minek????
  És mi lenne,ha teszemazt befutna?
  Néhány hónapig futtatnák a műsor mögött álló pénzemberek,látható,hogy ezt nem sokáig bírná,utána meg kidobnák a ganéra.
  Addigra persze elvesztené az eddigi munkahelyét,oszt állhatna sorba a Rimányinénál a Munkaügyi Központban.Szerintem.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan ellenőrzi a Pannon-Víz az ivóvizet? - videós riport

Győrben kör sms-ben terjed, hogy az ivóvíz veszélyes lehet az emberi szervezetre. Meglestük, hogy a Pannon-Víz Zrt. szakemberei hogyan ellenőrzik a vizet. Tovább olvasom