Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

SzFeszt házirend

A rendezvény területére üveget, vagy bármilyen veszélyes, sérülést okozó tárgyat bevinni tilos!
HÁZIREND

Az alábbiakban szeretnénk felhívni figyelmét a rendezvényen történő részvétel feltételeire

A látogató elfogadja, hogy a rendezvény teljes területén, 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal és dohányáruval nem szolgálunk ki.

Amennyiben a látogató ezt a szabályt, vagy a Házirend más pontját megszegi (pl. 18 év alatti személy a rendezvény területén alkoholt vagy dohányárut vásárol) és ezzel a rendezőknek kárt okoz, úgy kártérítési kötelezettsége keletkezik a rendezők felé.

A rendezvény területére üveget, vagy bármilyen veszélyes, sérülést okozó tárgyat bevinni tilos! A rendezvény területére kizárólag az általános közfelfogás szerint szelíd, pórázon vezethető háziállatok léptethetők be, és csak gazdájuk által.

Kérjük, a talált tárgyakat a jegyárusító leadni, elveszett tárgyakat ugyanitt lehet keresni.

A rendezők nem vállalnak felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben okozott károkért, amennyiben azok a látogatók felelőtlen magatartásából erednek. Mindenki fokozottan ügyeljen értékeire, eltűnésükért a szervezők nem tudnak felelősséget vállalni. Szélsőséges magatartást tanúsító vendégeinket a nyugodt, biztonságos szórakozás érdekében rendezőink eltávolíthatják a helyszínről. A látogatók csomagja és ruházata indokolt esetben a biztonsági személyzet által átvizsgálható.A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. A kép és hangfelvételt a rendezvényről csak a rendezők belegyezésével lehet készíteni, fényképezni szabad. A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni. Jegytulajdonosként egyben mindenki hozzájárulását adja ahhoz, a közönség tagjaként kép- és filmfelvétel készüljön róla. A felvételek készítőivel szemben semmilyen követeléssel nem lehet fellépni. A biztonság és a bűnmegelőzés érdekében a rögzített képeket megőrizzük.

A Fesztivál területére a belépés csak érvényes karszalaggal történhet. A Biztonsági emberek folyamatosan ellenőrzik a karszalagokat, amelyek ha sérültek, vagy szakadtak, akkor eltávolítják azt és viselőjüknek el kell hagynia a Fesztivál helyszínét.

Vigyázzunk a környezetünkre!

Felesleges elmondanunk, hogy óvjuk, védjük környezetünket, de mégis tegyünk így! A Fesztivál helyszínének területén kihelyezett kukák használata kötelező. Ezzel összhangban természetesen szervezők vállalják a napi programok előtti/utáni takarítást.

A rendezők a műsorváltozás jogát fenntartják!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fegyverarzenált találtak egy gönyűi férfinél

A 42 éves férfi beismerte, nyolc éve birtokolja az autójában lévő fegyvert. A lakásán újabbakat is találtak a rendőrök. Tovább olvasom