Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Szeretet Napok idén is

A Győri Egyházmegye április 17–18-án rendezi meg a megyeszékhelyen a hagyományos Szeretet Napokat. Bevételével Böjte Csaba ferences szerzetes erdélyi gyermekmentő misszióját segítik.

A rendezvény programjában – amit nemrégiben ismertettek az egyházmegyei hivatalban – jótékonysági bál, művészeti árverés, püspöki szentmise szerepel, illetve a népszerű szabadtéri gasztronómiai és művészeti fesztivál, amelynek keretében – többek között – győri éttermek faházakban kínálják főztjüket. A győri háziasszonyok süteményeit Pápai Lajos megyés püspöknél, illetve Juhász Juditnál, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgató-helyettesénél lehet vásárolni. A színpadon egymást követik az előadók, többek között Giovannini Kornél bábművész és barátai, a Pannon Quartett, Miklóssy József nótaénekes, a Barangoló együttes. A kétnapos rendezvény mottója változatlan: ˝Adj örömmel!˝

A szervezők arra kérik a győrieket, hogy aki a rendezvény ideje alatt vendégül tudna látni egyet-egyet a Csaba testvérrel érkező erdélyi gyermekek közül, az jelentkezzen az egyházmegyei hivatalban J. Kovács Andrea sajtóreferensnél a 96/550-740-es telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A járműadó miatt áll a sor a postán

Órás sorban állás, nemritkán 60–70 várakozó ügyfél látványa fogadja azokat, akik ezekben a… Tovább olvasom