Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Szépségverseny és játék a strandfesztiválon

A Győri Strandfesztivált idén másodszor rendezi meg a BMC Rádió. A hetes programsorozat július 19-től játékokat, naponta vizes pólós és fürdőruhás szépségversenyt, koncerteket ígér minden strandra érkezőnek.

A győri strand talán az egyik legjobb fekvésű a régió hasonló szolgáltatást nyújtó intézményei közül. Július 19-től egy héten át a környezet és a medencék hűsítő vizének csábítását a II. strandfesztivál programjai növelik majd. A tízéves BMC Rádió a tavalyihoz hasonló programokkal áll elő.

Naponta délután négy órától indul be az igazi élet a kis színpadon és környékén, valamint a Cziráky-medence lerekesztett részében.
A programsorozat a győri nyári fesztivál utolsó, de nagyon látványos és szórakoztató felvonása lesz. A támogatók közé olyan cégek sorakoztak fel, mint a Pannon-Car Holding, az Autóforum Riegler, a győri Jaguar- és Land Rover-márkakereskedés, a Chio Wolf Magyarország, a Henriett Divatáru, a Corner Grafika Reklámiroda. Nem véletlen, hiszen a búvárbemutatótól kezdve egészen a kajak-kenu vízilabda-mérkőzésig szinte minden és mindenki felvonul az egy hét alatt, hogy a közönséget szórakoztassa. A kiemelt partnerek között ott található a Rába Quelle, a győri fesztiváliroda, a Wolf Orvosi Műszer Mintabolt, a Café Roma és a Kisalföld is.

Lapunk naponta számol majd be arról, hogy ki lett a legszebb fürdőruhát viselő lány a fesztiválon. És természetesen bemutatjuk azt az ifjú hölgyet is, aki a programsorozat végén, mint a strandfesztivál szépe, elnyeri majd a háromnapos wellnesshétvégét. (Akik jelentkeznek a szépségversenyre a 06-20/950-9573- as telefonszámon egy SMS-sel, azok ingyen mehetnek be a fürdőbe!)

A strandfesztivál részletes programja a Kisalföld internetes weboldalán (www.kisalfold.hu) megtalálható, és naponta a Kisalföld Légyott rovatában is nyomon követhetők majd a strandfesztivál eseményei.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fél évszázada jött az ár

Holnap lesz a nagy dunai árvíz ötvenedik évfordulója. Az ásványrárói, kisbodaki és dunakiliti… Tovább olvasom