Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

Szép lányok, szép nyeremények

A Beautiful Ladies of Hungary szépségverseny országos döntőjét Győrben rendezték . A győztes egy luxusút és egymillió forint mellett másfél millió forintos szerződést is kapott, amely meglepő a hazai versenyeket tekintve.
A Beautiful Ladies of Hungary most mutatkozik be a hazai szépségversenyek között, ahol hamar hírnévre tehet szert. Egyrészt azért, mert – ellentétben más rendezvényekkel – célja az, hogy a zömében amatőr
résztvevőket hazai (és nem külföldi) reklámszerződéshez segítse; másrészt pedig azért, mert a győztesek nyereménye igencsak kecsegtető. Akik dobogóra állhatnak, azok luxusutazással, több száz ezer forintos nyereménnyel, a győztes pedig – ezenfelül – garantált (másfél millió forint értékű) reklámszerződéssel térhet haza.

A verseny országos döntőjét tegnap Győrben rendezték, amelyet négy regionális selejtező előzött meg. Ezeket Győrben, Debrecenben, Pécsen és Szegeden tartották. A felhívásra száznál valamivel többen jelentkeztek, zömében amatőrök. A fináléban tizenegyen mutatták meg szépségüket – farmerben, fürdőruhában és estélyiben –, ők a fellépés előtt (ahogy a legtöbb szépségversenyen lenni szokott) felkészítő táborban tanulták meg a legfontosabbakat. A döntő lapzártánkkor is zajlott, ezért a győztesek névsorát a holnapi számunkban olvashatják.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felvételi művészpalántáknak az új iskolába

Három tagozattal, kilenc telephellyel új művészeti iskola kezdi meg működését szeptembertől Győrött… Tovább olvasom