Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Szép környezet, jó közérzet verseny Győrben: íme, a győztesek listája

Környezetszépítő verseny díjazottjait köszöntették kedden Győrben: a "Szép környezet, Jó közérzet" megmérettetésre hetvenen jelentkeztek. Két kategóriában jutalmazták a gondozott portákat, melyek a városképet is szépítik.


Hatodik alkalommal hirdette meg Győr a "Szép környezet - Jó közérzet" környezetszépítő versenyt: két kategóriában közel hetvenen jelentkeztek.
A zsűri a sok gondozott porta közül azokat részesítette előnyben, ahol praktikussági szempontok domináltak a kert kialakításban és láthatóan a lakók, a család, a lakóközösség kényelmét, életvitelét szolgálták.

Külön értékelték azon kerteket, ahol a környezetvédelmi szempontokat előtérben tartva oldották meg a komposztálást, szelektív hulladékgyűjtést.

Simon Róbert Balázs alpolgármester arra bíztatta a résztvevőket, hogy szépítsék tovább lakókörnyezetüket, "hiszen ezáltal nem csak önmaguknak szereznek örömet, hanem a városképet is szépítik."

A "Családi ház" kategióriában a győztes Kővári Ferenc lett, megelőzve Gönczör Csabát és Bányai Istvánt. A "társasház/lakásszövetkezeti lakótömb" kategóriában a Semmelweiss u. 8. épület lakóközössége diadalmaskodott, második az Ifjúság körút 13-15-17. alatt található OTP társasház, míg harmadik a Cuha utca 19-21. lakásszövetkezeti lakótömb.

A dobogósok nagy értékű vásárlási utalvány mellett oklevelet és a város által készített táblát vehették át. A szemlebizottság javaslata alapján több mint 30 értékes különdíjat is kiosztottak.

Olvasóink írták

  • 1. Oreg35 2012. szeptember 27. 20:12
    „Jó lett volna, ha a nyertes házakról egy-egy fotót is közölnek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az öreg tölgy szavazatokra vár - fotó

A kajárpéci Hatos-tölgy is bekerült az Ökotárs Alapítvány által harmadik alkalommal meghirdetett Az év fája vetélkedő döntősei közé. Tovább olvasom