Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Szemtanúkat keres a rendőrség

Nem adott elsőbbséget : Ismeretlen személy az NK 576CC osztrák forgalmi rendszámú, fehér Daihatsu Cuore típusú személygépkocsival közlekedett Győrben a Rákóczi Ferenc úton a Vas Gereben út irányába május 30-án éjjel 1 óra 38 perckor.

A Tarcsay Vilmos út kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a jól látható elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére, és a védett úton közlekedő személygépkocsi jobb oldali hátuljának ütközött. Az ütközés ereje a vétlen autót megpördítette, ami ettől a falnak csapódott. Az osztrák jármű vezetője a baleset helyszínéről megállás nélkül távozott.

Garázsajtónak tolatott

Ismeretlen vezető, szintén ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú és színű gépjárművel június 22. és július 9-e közötti időben Győrött, a Nádas E. utca 22/A számú ház melletti garázsajtónak tolatás során nekiütközött. A garázs tulajdonosa július 9-én, hazaérkezésekor vette észre a kárt.

Volvónak ütközött

Június 27-én 3 óra 30 perc körül ismeretlen vezető, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművel közlekedett Győrött, a Mester u. 16. szám előtt, a Sport utca szervizútjának kereszteződésénél. A Sport utcából kifelé tolatott a Mester utcára, eközben nekiütközött a 16-os számú ház előtt szabályosan parkoló Volvo személygépkocsi elejének, s azt megrongálta. Az ismeretlen gépkocsi vezetője a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül távozott.

Elhajtott a helyszínről

Ismeretlen személy, feltehetően sötétkék színű, Opel Astra típusú, ismeretlen forgalmi rendszámú autójával július 10-én 16 óra 55 perckor Nyúl belterületén közlekedett a Dózsa-telep úton, a 82-es számú főút felől a Dobó út irányába. A Dózsa-telep 62-es szám elé érve nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Volkswagen Golf bal oldalának, majd a helyszínről megállás nélkül elhajtott.
A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a baleseteket látták, hogy tegyenek bejelentést személyesen a Győri Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán (Zrínyi u. 54.) vagy a 96/520-092-es, 520-094-es telefonszámon. Egyben kérik az ismeretlen gépkocsivezetők jelentkezését is, a balesetek körülményeinek tisztázása céljából.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Községi út, magánfejlesztéssel

A győrújbaráti Papp-erdő út alsó szakaszát a telektulajdonosok saját erőfeszítésük árán tették… Tovább olvasom