Kisalföld logö

2016. 10. 23. vasárnap - Gyöngyi 5°C | 15°C

Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

A Győri Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés gyanúja miatt folytat nyomozást, szemtanúk jelentkezését várja.


Február 16-án, kedden este fél tízkor, ismeretlen tettesek Győrben, a Révai Miklós utcai vidéki autóbusz pályaudvar aluljárójában rántottak a földre egy 76 éves győri férfit. Az idős nyugdíjas a sokkhatáson kívül más sérülést nem szenvedett, a járókelők állították talpra a váratlan támadás után.

Február 28-án, vasárnap hajnali ötkor, a Vertigo discoban ismeretlen elkövető bántalmazott egy budapesti férfit. Az eset következtében a fiatalember nyolc napon túl gyógyuló koponyatörtést szenvedett.

A rendőrség kéri mindazokat, akik a bűncselekményeket látták, azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Győri Rendőrkapitányságon a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, illetve a 96/520-000/15-6; 96/520-000/14-61 telefonszámon hivatali időben, vagy az ingyenesen hívható 107; 112 ügyeleti számon.

Olvasóink írták

 • 4. fióka 2010. április 13. 11:23
  „ez ám a rekcióidő:D
  őrzünk és félünk”
 • 3. bn 2010. április 12. 10:15
  „talán ha nem hónapokkal később kérnek segítséget, akkor még arra is van esély, hogy valaki emlékezni fog...
  Abból még nem lett baj, hogy több infójuk van a kelleténél...”
 • 2. tber 2010. április 12. 09:43
  „Ilyenkor kell a segítség, de amikor én kértem, egykét jó tanáccsal leráztak (ha kell késöbb kifejtem a sztorit) Komolytalan az egész rendőrség. Mind csak a nyugdíjat lesi és azt, hogy nehogy dolgozni kelljen mert azt nemigen szoktak. Szégyelnivaló! De arra van képük, hogy álandóan csak az adófizetők pénzét költsék. Elszórják és ha elfogyott akkor majd a kormány megint ad. Ez mindigis így volt és így is lesz. Remélem mikorra a mostani személyzet lecserélődik, akkor a mentalitásukban és hozzáállásukban is lesz változás.”
 • 1. onem 2010. április 12. 08:32
  „hónapok óta nem járhatott rendőr az aluljáróban, különben csak észrevették volna az őket gyalázó falfirkákat!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvége az egészség jegyében

Az egészség világnapjának alkalmából számos érdekes programot rendeznek Győrben. A résztvevők Rubint Rékával, Schobert Norberttel és Füzessy Balázzsal is találkozhatnak. Mozgásra fel! Tovább olvasom