Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Szemdaganatos kisfiút segíthet, ha licitál Stevanovic ETO mezére!

A ritka betegségben szenvedő, győrasszonyfai Pintér László Zalánnak ajánlotta fel jubileumi mezét a Győri ETO korábbi kapusa, jelenlegi sportigazgatója.

Pintér László Zalán három hónapos volt, amikor édesanyja felfedezte a kisfiú szembetegségét.

– Sose felejtem el: éppen főztem, s ahogy hátrafordultam, azt láttam, hogy a fény furcsán tükröződik vissza a szeméből és kifelé kancsalít – idézte fel az első gyanús jeleket Pintér Enikő korábbi cikkünkben.

Mint akkor írtuk, Zalánt háromhetente viszik Budapestre, a lézeres technikával lefagyasztott daganatos sejtek helyét mindig újabbak veszik át, a jobb szemével csak fényeket érzékel. Az eredmény mindig más és más: legutóbb kettő-öt daganatot, a mostani vizsgálatkor egy-egy daganatot találtak a szemben. Csak a diagnózis változatlan: kétoldali multiplex retinoblastoma, amiben mindössze 4–6 gyerek szenved az országban.

A győrasszonyfai kisfiúnak ritka betegsége van.
A győrasszonyfai kisfiúnak ritka betegsége van.

Ötéves koráig bizonyosan eltart a kegyetlen vesszőfutás, addig pedig háromhetente utazni kell, méghozzá steril körülmények között, úgy, hogy a párnak közben sem autója, sem jogosítványa. A teljes cikk >>

A Győri ETO FC korábbi kapusa és jelenlegi sportigazgatója, Sasa Stevanovic felajánlotta jubileumi mezét a kisfiúnak. A mezre most jótékonysági licit indult, erről az édesapa értesítette a kisalfold.hu-t.

˝Szeretném megköszönni a Győri ETO FC-nek, főként Sasa Stevanovicnak az önzetlen segítséget, amit tőlük kaptunk. Külön szeretnék köszönetet mondani Sey Lászlónak és Nagy Szabolcsnak, és mindazoknak, akik még segítettek.

A jubileumi mezre, amit Sztevanovic ajánlott fel, licit indult, melynek bevételét Zalán kezelésének költségeire fordítanánk˝ - fogalmazott a kisalfold.hu-nak írt levelében az édesapa, Pintér László.


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kis Dominik még a vízágyút is kipróbálhatta! - sok-sok fotó

Tűzoltók között töltötte a napját a győri Horváth Dominik. A gyógyíthatatlan beteg kisfiú tágra… Tovább olvasom