Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Szedje elő a limlomot! Adyvárosban is nyit a hulladékudvar szombaton

Tavaly 14 ezer kiló hulladékot adtak le az adyvárosiak, idén várhatóan ismét rengetegen szabadulnak meg a felesleges holmiktól.

A Győr-Szol Zrt. a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezése érdekében lomtalanítási akciót szervez Adyvárosban június 7-én, szombaton 8–18 óra között a volt Graboplast-sátor melletti sportpályán (Szigethy Attila út és Ifjúság körút sarok, Barátság Parkkal szemben).

Radnóti Ákos önkormányzati képviselő a kezdeményezés kapcsán elmondta: "tavaly is nagyon sikeres volt az akció, melynek keretében 14 ezer kiló hulladékot adtak le az adyvárosiak, így bízik benne, hogy az intézkedésnek köszönhetően továbbra is élen jár majd a köztisztaság területén is a városrész".

A képviselő hozzátette: "a hulladékok leadására kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség, utcán, kukák mellett továbbra is szabálytalan".

Elhelyezhető elektronikai, fém, papír, műanyag hulladék, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak - kivéve a veszélyes hulladéknak számító anyagokat.

A hulladék leadásához szükség van: korábban kiadott Győr Kártya, vagy lakcímkártya, vagy hulladékdíjszámla.

A lomtalanítás a rendőrség és a közterület-felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élmény a gyerekeknek - Nyit a Vizes játszótér Győrben

A gyerekek játékosan, szórakozva ismerkedhetik meg a fizikai, mechanikai törvényszerűségeket,… Tovább olvasom