Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 10°C Még több cikk.

Széchenyi István Egyetem: diplomataképző konferencia

Az idei konferencia előadásai a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok témakörét jelenítik meg.

A győri Széchenyi István Egyetem Egyetemi Hallgatói Külügyi Bizottsága és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) közös szervezésében 2012. március 5-8. között rendezi a XII. Országos Diplomataképző Konferenciát és Külügyes Találkozót. A helyszín hagyományosan Győr, a győri egyetem VIP terme.

- Az idei konferencia előadásai a diplomácia és a nemzetközi kapcsolatok témakörét jelenítik meg.

Olyan neves előadókat hívtunk meg, akiknek köszönhetően a résztvevők hasznos szakmai ismeretekre tehetnek szert, melyeket mind a hétköznapokban, mind munkájuk során hasznosítani tudnak – mondta el Májer Eszter Petra, a győri egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának elnöke.

A konferencia első napján a résztvevők átfogó képet kaphatnak az Erasmus Student Network működéséről. A rendezvény szakmai előadásaira a második és harmadik napon kerül sor.

Hagyományos program Görög Ibolya protokoll előadása. Boros Jenő, volt azerbajdzsáni nagykövet, Marján Attila, a Magyar Külügyi Intézet külső tudományos munkatársa és Zongor Attila, a Kultindex ügyvezetője is szerepel az előadók között.

Győr értékeit bemutató színes kulturális, szórakoztató programokat kínálnak a találkozó résztvevőinek a szervezők.

A hazai felsőoktatási intézmények hallgatói önkormányzatainak vezető képviselői és külügyes tevékenységet folytató tagjai, az érdeklődők a győri négy nap alatt tapasztalatot cserélhetnek, s jobban megismerhetik egymást. A negyedik napon a kikapcsolódásé lesz a főszerep.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint 47 ezren töltötték le a győri diáklány klipjét! Nézze meg Ön is!

A 15 éves Nyers Bogi nagy sikerrel énekelte el az Eurovíziós Dalfesztiválon Heincz Gábortól megismert "Learning to Let Go" című dalt. Tovább olvasom