Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Széchenyi István Egyertemi napok Győrben

Négy nap, megannyi program, egy tucat fellépő, sztár, humorista és persze TE kedves látogató. Idén zh-, beszámoló-, és katalógusmentesség a SZE Napok hetére az önfeledt bulikért.
A Széchenyi István Egyetemi Napok (SZE Napok) Győr legnagyobb ifjúsági rendezvénye. Az évente megrendezett programsorozat hagyományosan az egyetemi hallgatóságot és a város fiataljait legjobban megmozgató kulturális esemény. Az idei SZE Napokon a hallgatók igényei alapján sokrétű, kis közösségeket teremtő és formáló programokat szervez a győri egyetem, s fontosnak tartják az összefogást más rendezvények szervezőivel. Együttműködnek Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatával, a város kulturális intézményeivel, és más győri civil szervezetekkel.

Az események főszervezői, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a Győri Egyetemért Közhasznú Egyesület vezetői 2011. április 6-án, szerdán 11 órakor tartandó sajtótájékoztatójukon részletesen ismertetik a négynapos rendezvény színes, részletes programját. A helyszín a "Bridge" Hallgatói és Oktatói Klub Nagyterme lesz (9026 Győr, Kálóczy tér 6.)

Az idei program a hallgatók által kitöltött két kérdőív válaszaira épült. Az első kérdőívben a szervezők felsoroltak különféle sport és szabadidős programokat, humoristákat, előadókat, zenekarokat, DJ-ket, amelyekből a hallgatók kiválaszthatták a kedvenceiket. Afféle sorrendet állíthattak fel, hogy mi érdekli őket a leginkább, és mi az, ami legkevésbé. A második körben már konkrét válaszokat kértek a szervezők, így egyértelműen kiderült, hogy milyen programokra látogatnának el, és mennyit fizetnének érte legszívesebben a hallgatók.

"Négy nap, megannyi program, egy tucat fellépő, sztár, humorista és persze TE kedves látogató. Idén zh-, beszámoló-, és katalógusmentesség a SZE Napok hetére az önfeledt bulikért. Programfüzeteddel a kezedben kívánunk Neked tartalmas kikapcsolódást, a régi ismeretségek ápolását, új barátságok megköttetését a SZE Napok ideje alatt április 17-20. között" - olvasható a programfüzetben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Virágos Magyarországért 2011

A Virágos Magyarországért Szervező Bizottsága 2011-ben is meghirdeti a Virágos Magyarországért… Tovább olvasom