Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Széchenyi-programiroda segíti a pályázókat

Az országban huszadikként nyílt Széchenyi-programiroda Győrben, a Liszt F. u. 1. szám alatt, a Lloyd-palota tőszomszédságában kedden.
A megnyitón Simon Dávid ügyvezető referens elmondta: a kormány azért döntött a hálózat felállításáról, hogy hatékonyabbá és ügyfélbarátabbá tegye az ügyintézést, és elősegítse, hogy egyetlen Magyarországnak járó garas se maradjon a brüsszeli kasszában. Cél a kis- és középvállalkozások helyzetbe hozása is.

A pályázni kívánók az irodában személyesen érdeklődhetnek az Új Széchenyi Terv részeként meghirdetett csaknem kétezer milliárd forintnyi európai uniós pályázati lehetőségről, de az országszerte 152, a régióban 19 ügyintéző házhoz is megy. Ők a pályázati tanácsadáson túl akár adminisztrációs ügyekben – például adatlap kitöltésében, változásbejelentő levél megírásában – is segítenek. A szolgáltatások ingyenesek.

Samodai Imre nyugat-dunántúli regionális igazgató arról számolt be, hogy a régióban a győrin kívül Sopronban (a Várkerület 49. szám alatt) és Zalaegerszegen működik ilyen iroda. A győri hétköznapokon 9 és 17 óra között tart nyitva. További információk a www.szechenyiprogramiroda.hu internetcímen érhetők el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Garamvölgyi László Győrben: már a külföldiek sem úszhatják meg - videó

A rendőrség országos szóvivője szerint kedvező eredményt hozott az a jogszabály, amellyel a nem… Tovább olvasom