Kisalföld logö

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 11°C | 21°C Még több cikk.

Százhússzal a 40-es táblánál - Fotóval

A 81-es főúton Mezőörs és a megyehatár között lakott területen kívül fotózta le a rendőrség a gyorshajtót.

A főúton 40 km/órás sebességkorlátozást jelző tábla figyelmeztet, itt hajtott február 18-án az autós 121 km/órával. A száguldó sofőr büntetése 300.000 forint.
Olvasóink írták

95 hozzászólás
 • 95. olvasom 2011. október 25. 08:59
  „a másik cikkben,azt olvastam:boldog aki győrben él.”
 • 94. astra1 2010. március 18. 00:41
  „Azért van a tábla, hogy legyen hova menni a havi prémiumot szedni...”
 • 93. Tabornok 2010. március 09. 01:18
  „"próbamagyar 2010.03.08. 18:03"
  Kicseszésből. Az állam elnyomó hatalom, mint tudjuk. Eszerint cselekszik. Ezek, nem rendet, rabolni akarnak.
  Amíg indokolatlanul, büntetlenül kitehetnek, kint felejthetnek ilyen táblát, addig ez az államnak, jó buli.
  Ebből is látszik, hogy ellenünk, nem értünk vannak.”
 • 92. próbamagyar 2010. március 08. 18:03
  „Valaki feltette már a kérdést,hogy nyílegyenes úton ahol simán lehet menni akár 120-al is,mi a büdös picsának van kint a 40-es korlátozó tábla????”
 • 91. Mankapunka 2010. március 08. 12:49
  „Vizsal
  Én másképp látom Győr belvárosát.
  Száguldozni nem tudsz nappal,mert van forgalom.
  Járőrt is szoktam látni gyalog,főleg a Baross út környékén.”
 • 90. Vizsla 2010. március 08. 08:23
  „Húsz éve vezetek, két nagyváros /Szeged, Győr/ remekül megtervezett belvárosi közlekedési rendje tépte és tépi az idegeimet. Igyekszem a szabályokat betartani és időben "elugrani" azok elől, aki rámjönnek hátulról, index nélkül előznek jobbról, vágnak elém a sáv váltásnál és megpróbálnak elütni a zebrán, ha éppen gyalog vagyok. Nő lévén mindig én vagyok a hülye (és egyéb jelzők viselőjeÍ), ha férfi szabálytalankodik velem szemben és érdeklődve nézek rá. A hölgytársaim pedig ön- és közveszélyesek időnként, úgyhogy nem vagyok meglepődve a férfiak előítéletén. A gyalogosokról és kerékpárosokról már nem is beszélek, mert úgy viselkednek sokan, mintha öngyilkosok akakrnának lenni.
  Mégis: ha Mezőörsön ott tudtak lenni a rendőrök, hogy elkapjanak egy ámokfutót, nap mint nap Győr belterületén ez miért nem történik meg? Szinte sosem látok járőrt napközben a belvárosban, nagy sebességgel döngetőket, szabálytalankodódkat viszont annál gyakrabban.”
 • 89. lolika_ 2010. március 07. 14:55
  „300.000 Ft? :) hajrá. Megérdemli!!
  Biztos nem fizet részletet a BM után :)”
 • 88. latakacs 2010. március 06. 12:44
  „Kedves *** és Imi! Mit jelent a nickneved? Jó konyak, vagy százados, vagy...?
  Örülök, hogy hozzászólsz a témához.Most megvilágosodtam. Te egy tökéletes ember vagy,a tökéletes világban. Csak azt nem értem,mit keresel itt,magyarországon. Nem kell elmenni, de ennyire okosnak sem kell lenni.”
 • 87. hasici 2010. március 06. 12:44
  „Ja és ne felejtsük el, hogy ez az autós ( a bírság összege alapján ) kétszer olyan bűnös, mint annak a kutya által megölt kisgyereknek az apja, akit a bíróság a múlt héten 150000 Ft pénzbüntetésre ítélt, gondatlanságból elkövetett emberölés bűnpártolásáért.”
 • 86. Sottomarina 2010. március 05. 22:30
  „had beszéljek én is mellé, mert már rég nem a cikkről van szó.
  Napi rendszerességgel autózom az M1-en. Bátran, 130-cal :-) . Nem magyar rendszámú autók szoktak megelőzni. Abban a sok szép ´A´ meg ´D´ felségjelű autóban csak szerb állampolgár ül?
  Sokat autózom nyugati szomszédunkban is. Nagyon rossz a véleményem róluk. Csak addig tart a a kultúra náluk, amíg tudják, hogy a rendőr látja (láthatja őket). Aztán, mintha Magyarországon lennének...”
 • 85. Mankapunka 2010. március 05. 18:32
  „Irigyhónalj Mirigy- - Így szivatjuk a népet.

  Kb. így”
 • 84. gonzo 2010. március 05. 15:44
  „A cikk csak erről az egy autóról tesz említést,belegondoltatok abba,hogy ezen kívül hány autós szívta meg azt a rohadt 40-es táblát?Akik mondjuk csak 70-nel,neadjisten 90-nel mentek az amúgy tökéletes úton?
  Tökéletes úton kinthagyott 40-es táblánál radarozni egyszerűen tuskóság.Mintha a radaros rendőr,na meg aki odaküldte(a főnöke)ilyen esetben 38-cal vánszorogna kilométereken keresztül....
  Én a rendőr barátomnak mindig azt szoktam mondani:ha nincs elég pénz,állítsatok ki egy csinos rendőrnőt egy kalappal,esküszöm ,ha arra járok dobok bele pár forintot...
  De az ilyen pénzbeszedő radarozásoktól nagyon fel szokott menni a pumpa...”
 • 83. *** 2010. március 05. 12:43
  „Kedves MTT!

  Önnek igaza van. Valóban nem keveredtem még szóváltásba a "jó munkásemberrel". Ismerni is csak látásból ismerem, így sem támadni sem védeni nem tudom Őt. Az biztos, hogy akit "sokan" és "nagyon" szeretnek, az nem hibátlan és tett is sokat a "szimpátia" érdekében. Nekem csak meséltek róla és tény: ezek alapján nekem sem lopta be magát a szívembe (bár egy pontban minden "mese" megegyezett: a történet a "mesélő" szabálytalanságával kezdődött).
  Viszont a hozzászólásommal nem is az Ő személyiségét akartam elemezni, csupán rávilágítani az itthoni és a nyugat-európai közlekedési kultúra közti különbségre. Utóbbit egyébként sokan az emberek anyagi helyzetének különbségével magyaráznak, de ez szerintem egyszerűen csak intelligencia kérdése. Főleg ha megnézzük, hogy kik a fő szabálytalankodók:... hát nem a "kis" emberek... (engem legalábbis még nem szorított le az útról egy "kalapos" Suzukis sem index nélküli sávváltással, mobiltelefonnal a kezében, lefóliázott ablakokkal...)...
  ...na, sokat szövegelek.... a lecsó meg odaég...
  További szép napot!”
 • 82. Imcsi 2010. március 05. 11:48
  „79. *** ! Én is hasonlóan gondolkodom!”
 • 81. MTT 2010. március 05. 10:55
  „Az előttem szólókhoz, akik a "jó munkásember" rendőrünket emlegetik, csak annyit: annak kellett volna a kezét eltörni, aki visszavette a testülethez ezt a hadibarmot és aláírta a munkaszerződését! Ez az egyenruhás a győri rk.szégyene. Büszke lehet rá a parancsnoka is, aki ezt engedi neki! Megjegyzem, lehet hogy Ön T.79-es hozzászóló még nem keveredett szóváltásba ezzel az emberrel, az az Ön szerencséje, mivel ez az ember alapból provokatív- a viselkedésével, gúnyos mosolygásával -kiveri minden jóérzésű állampolgárnál a biztosítékot. Egyszer, pár éve, elment Sopronba, azátn mégis visszakuncsorogta magát rendőrnek. Sajnos, hiába a többi, normális rendőr, ha erről az egyről születnek a rendőrviccek!”
 • 80. hasici 2010. március 05. 10:17
  „Szerintem, mivel követésben mérték be, a rendőrautónak ( ha legalizálni akarta a szabálysértését ) használnia kellett volna a megkülönböztető jelzést. Aki pedig egy villogó rendőrautót nem vesz észre maga mögött, az megérdemli. Ha meg nem használta, én a BMW-s helyében simán feljelenteném őket. Ez a gyorshajtó bírságán nem változtat, de legalább a rendőrök is megkapnák a magukét. Persze, ha nem uniós a rendszám, kit érdekel....”
 • 79. *** 2010. március 05. 09:05
  „Tisztelt "Latakacs"! (76. hozzászóló)

  Véletlenül sem szeretnék az Ön lelkébe gázolni, mint ahogy védeni sem a hozzászólásában említett "szürkebarát"-ot, DE:

  18 éve van jogosítványom, ezalatt több 100.000 kilómétert levezettem úgy, hogy nem foglalkoztatott sofőrként. Ezalatt összesen 3-szor büntettek meg. 2-szer gyorshajtás miatt (ebből 1-szer külföldön), illetve 1-szer járdán parkolásért. Mindhárom eset jogos volt és nem mást hibáztattam érte, egyszerűen hibáztam. Rendszeresen közlekedem Győr belvárosában is, ennek ellenére az Ön által említett rendőrrel még egyszer sem kerültem konfliktusba. Vajon miért??? Egész egyszerűen csak próbálok szabályosan és előzékenyen közlekedni... Mindösszesen ez a titok nyitja. Nem másban keresem a hibát, hanem azon gondolkodom, hogy Én(!) mit tudok a közlekedési kultúra javítása érdekében tenni:

  Nem tudok: utat javítani, táblát cserélni, síkosságmentesíteni, stb...

  De tudok(!): szabályosan parkolni (akár úgy, hogy azután még kemény 2 percet gyalogolni), indexelni, követési távolságot tartani, autóval a járdát NEM elfoglalni, head-szettel telefonálni, biztonsági övet bekapcsolni és bekapcsoltatni, duda helyett enyhén a középső pedált megnyomni, zebra előtt megállni, "kókány" xenont nem beszerelni, józanul volán mögé ülni..... és persze HIBÁZNI (de a felelősséget nem másra hárítani)

  Tegyük fel, hogy ennek ellenére nem szeretjük az említett "lelkes" rendőrt... Küldjük Őt el dolgozni 1 hétre Ausztriába: mondjuk Salzburgba, vagy Klagenfurtba, vagy Grazba stb. Hát szegény bizony max 3-4 bírságot tudna kiszabni, azt is elsősorban kelet-európai állampolgárokra...

  Akkor most ki(k)ben is van a hiba????

  Mégegyszer leszögezem: nem Önt akarom bántani!!! Csak egyszerűen a tények azok TÉNYEK!!!

  További szép napot mindenkinek!!!”
 • 78. Mankapunka 2010. március 05. 01:10
  „latakacs

  És mennyien bedobálták az Ormos utcában a háza ablakait!!!!!!!!!!!!!!!! Hetente járt az üveges hozzájuk.”
 • 77. papika-u3 2010. március 04. 20:26
  „A helyszint nézve Hátulról zavarták bele a sebességtullépésbe,ami egy nagy szemétség.Ott ugyanis nem tudnak félreállni!Valamint a 40-es tábla el is van fektetve!Hát ennyit a "SZOLGÁLUNK ?ÉS BÜNTETÜNKRÖL”
 • 76. latakacs 2010. március 04. 19:49
  „Van egy ..... rendőr Győrben, akinek a neve hasonlít a város nevére. Na, ezt a rendőrt,már a kollégái is csak úgy ismerik,mint aki csak ezt tudja. Büntetni,büntetni,büntetni. Állítólag a begyöpösöfdött feje miatt, már a feleségeis elvált tőle. Ha a belvárosban jár, mindig megnézi,kinek,hol sikerült parkolnia. Aki hibázott,azt megjólmegbűnteti. Meg kell jegyezni, egy tilosban parkolás 30e ft. Semmi mást nem tud a fajzata, csak ezt. Múltkor, a Zrinyi utcai rendőrség előtt,már a saját kolllégáit is megbűntette. Győrben ez maradhat, mert jól mutat a tevékenysége a statisztikákon. Szívből kívánom, költse gyógyszerre a bírságot. Ennyit tudnak, csak bűntetni. Énmegfellebezném a bírságot.Mmiért van kint az a tábla? Balesetveszélyes. Akkormár csak a 90-120 miatti összeget kellne befizetnie.
  Utolsó kérdésem: mi a célja a kisalföldnek ezzel a cikkel? Bulvár, bulvár, bulvár.”
95 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felvételi a Kovács Margit ÁMK-ban

Kovács Margit ÁMK-ban 18 éve indult kézműves szakképző és öt éve működik művészeti szakközépiskola. Tovább olvasom