Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Százezer letöltés

Sikeres programokat és alkalmazásokat készít a győri Szintézis-Net csapata. A szelektív hulladékgyűjtőkről készült országos adatbázisuk mellett több játékprogrammal is nagy sikereket értek el.
  
A folyamatos internetkapcsolat és okostelefonok világában nagy verseny zajlik a különböző célú alkalmazások és játékok piacán. Egy győri cég szoftverfejlesztői több sikert is elértek a közelmúltban, közhasznú programjaikat és játékaikat több mint kétszázezren töltötték le eddig.

Több mint százezer letöltésnél jár Szabó Krisztián és csapata játéka, a Magyar Logó Kvíz. A győri fejlesztők készítettek már a szelektív hulladékgyűjtőkhöz térképet és gyerekeknek szóló játékokat is.
Több mint százezer letöltésnél jár Szabó Krisztián és csapata játéka, a Magyar Logó Kvíz. A győri fejlesztők készítettek már a szelektív hulladékgyűjtőkhöz térképet és gyerekeknek szóló játékokat is. Fotó: H. Baranyai Edina


– Eddigi legsikeresebb alkalmazásunk a Magyar Logó Kvíz nevű játék, mely kiadáskor hetekig vezette a Google Play Store magyar listáját több mint százezer letöltéssel – kezdi Szabó Krisztián, a játékot fejlesztő csapat vezetője. „Az azóta eltelt idő alatt számos megkeresést kaptunk, melyben új szintek kiadására biztattak minket a felhasználók.

A sok pozitív visszajelzést megköszönve karácsony előtt frissítettük a játékunkat." A játék lényege, hogy szintenként 24 magyar logót kell kitalálni úgy, hogy a feladványablakban a logó egy része ki van takarva. A megfejtéshez segítséget is felhasználhat a játékos, de új funkcióként Facebookon a barátait is megkérdezheti.

– Csapatunk hat személyből áll, 2011-ben indultunk el a Szintézis-Net kutatási és fejlesztési részlegeként. Az anyacég egy háromfős garázscégből indult, ma már a régió vezető szoftverfejlesztő cége vagyunk több mint nyolcvan munkatárssal. 
  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyalogost ütött el a kukásautó Győrben - fotó

A gyalogos nyolc napon belül gyógyul. Tovább olvasom