Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Szavazzon az Év Orvosára: győri nőgyógyász a jelöltek között

Dr. Németh Zoltán, a Petz-kórház szülész-nőgyógyász főorvosa is esélyes, hogy elnyerje az "Év orvosa" kitüntető címet.

A közönségszavazás a pályázat weboldalán – www.astellasazorvosokert.hu/szavazas - elindult, s az ott megtalálható orvosokra 2012. január 25-ig bárki leadhatja voksát.

"Szavazni nem csak a saját orvosra lehet. Fontosnak tartjuk, hogy a szavazók a történeteken keresztül minél több, nagyszerű orvost megismerjenek és valóban a legjobbakra adjanak szavazatot.

A közönségdíjat a szavazás végén az az orvos nyeri el, aki az említett időszakban a legtöbb voksot kapta" - mondta el portálunknak Morva Gábor, a Jubileumi Astellas-díj programvezetője. 

Megyénkből a Petz-kórház szülész-nőgyógyász főorvosáról, dr. Németh Zoltánról küldtek több méltató történetet volt páciensei. Olvasóink írták

 • 18. wikkancs 2012. február 14. 23:03
  „Dr Németh Zoltánnak nagyon sokat köszönhetek és köszönhetnek még azok, akiket doktor úr kezelt, bátorított. Nagyon lelkiismeretes ember hatalmas szaktudással. Nem csak a méhsüllyedés , hólyagsérv stb kezelésbe specialista! Nagyon megérdemelte volna az Astellas díjat!”
 • 17. tutti 2012. január 04. 06:27
  „Annyit azért hozzáfűznék, hogy nem a cikkben szereplő orvosról van szó.”
 • 16. tutti 2012. január 01. 09:00
  „A leggazdagabbra és a legpofátlanabbra is lehet szavazni?
  Arra is lehet szavazni aki bár elvette a pénzt fogadott orvosként egy szülésért de mégsem jelent meg, még csak a telefont sem vette fel??Arra is lehet szavazni aki 1000-2000 ft-ért bérli a kórháztól a rendelőt délutánonként és zsebre tesz 2 óra alatt 200000,- forintot.Aztán pedig a kórház pénzén sterilizáltatja az általa használt eszközöket és reggel pedig bunkó a rendelésen?Arra is lehet szavazni akinek 10milliós autója van havi bruttó 200ból?
  Tudnék szavazni!!”
 • 15. gyomro 2012. január 01. 02:56
  „BUÉK Mindenkinek!

  Én nagyon büszke vagyok arra, hogy Dr. Németh Zoltán nőgyógyász az orvosom és nem véletlenül jelöltem az
  Év orvosa pályázatra.

  Szülést követően jelentős fokú méh és hüvelyfal süllyedésem alakult ki. Az orvosom az intim tornát javasolta, de nálam nem volt eredményes.

  2010 januárban Budapesten a ................................................. korházban átestem egy nőgyógyászati műtéten a CIN2 P3 cytologiai eredmény miatt a méhnyakból kivágtak egy darabot. A beavatkozást követően minden hónapban begörcsöltem mert nem tudtam menstruálni, folyamatosan tágításra jártam. Amit Én akkor átéltem hónapról - hónapra azt senkinek nem kívánom. Az akkori orvosom javaslata a méheltávolítás volt az amúgy is jelentős fokú süllyedés miatt. A beavatkozást nem vállaltam, bíztam benne, hogy van más megoldás is.

  Hosszú és siralmas volt az út míg rátaláltam Dr. Németh Zoltánra. A doktor úr volt az egyedüli orvos aki nem a méhkivételt javasolta, a süllyedéses állapotom kezelésére hanem a konzervatív kezelést amit ő fejlesztet ki. Dr. Németh Zoltán volt az egyedüli aki észrevette, hogy a nyakcsatorna beszűkült ezért nem tudok menstruálni és műtéti megoldást javasolt
  2011 nyarán meg is történt a műtét. A második műtétem óta teljesen megszűntek a beszűkült nyakcsatorna miatt kialakult görcsös fájdalmak és a menstruáció alatt nincs többé szükségem tágításra. Németh Zoltán doktor úr szakmai tudásának, odafigyelésének és a konzervatív kezelésének köszönhetem, azt hogy most boldog és kiegyensúlyozott életet élhetek.”
 • 14. alma1 2011. december 31. 19:40
  „Üdv Mindenkinek!

  Én volnék a hatból az egyik hölgy, aki Dr. Németh Zoltán nőgyógyászt jelölte az Év Orvosa díjra. Én nem ismerem a Győri Kórház többi orvosát, így nem tudok róluk nyilatkozni. Ami Németh doktort illeti, ő egy empatikus, lelkiismeretes ember, olyan, aki mindig elérhető, aki mindig biztat és kedves, mosolyog rád kedves, megértő szemekkel, mindig van ideje rád, telefonon felhív, hogy érdeklődjön hogyléted felől, szomorú, ha bánkódsz és veled örül, ha van eredménye a kezelésnek. Annyira tud ösztönözni, hogy a végén már nem csak magad miatt, hanem miatta is gondosan betartod az előírásait, nagy buzgalommal követed a terápiáját, mindent elkövetsz, hogy ne csak Te, hanem Ő is tudjon örülni! Nem véletlenül jelölte hat hölgy erre a díjra! Én olyan problémával kerültem hozzá, amin senki sem tudott segíteni, a szülésemet követően fiatalon sérveim, méhsüllyedésem, inkontinenciám lett, az állapotom az életemet nyomorulttá, megalázóvá tette, folyamatosan szégyenkeznem kellett, már nem éreztem, hogy Nő lennék, hanem csak egy roncs. Ma már nyíltan merek róla beszélni, mivel meggyógyultam, kereken egy évi kezelést követően, amely során Németh doktor végig ott állt mellettem és biztatott, mikor fel akartam adni. De ugyanezt megtette a többi betegével is természetesen! Nélküle, ebben 100 %-ig biztos vagyok, nem ment volna. De talán ennyit elég is mondanom, akit érdekel, mi is történt velem és a másik 5 hölggyel , illetve a többi hálás Németh doktor-féle beteggel az úgyis el fogja olvasni a történeteket, illetve utána néz a neten.

  Úgy érzem, ezt mindenképpen érdemes volt elmondanom.

  BUÉK Mindenkinek!”
 • 13. ZG 2011. december 30. 18:57
  „Kedves umberto!

  Sajnálatosnak tartom, hogy egysíkú gondolatmenetedből kipattanó egyszerű véleményednek adsz hangot nyilvánosan! Ha ismernéd azt az orvost akiről a véleményedet közzéteszed bizton nem tennél ilyen szánalmas nyilatkozatot. Azért mert a Te szűk látómeződ nem engedi, hogy észre vedd az önfeláldozó, betegeiért aggódó, orvost nem is biztos hogy Te vagy a hibás.
  Kérlek, mivel a hozzászólásod egy kissé egyszerűre sikerült, kérj bocsánatot, és menj a pálya szélére!

  Köszönettel: ZG”
 • 12. traktoros 2011. december 30. 10:30
  „Lehetne mondjuk gyermeksebész vagy szívsebész. Mit gondoltok erről kedves hozzászólok?”
 • 11. Julianusz 2011. december 27. 11:53
  „Ha bead a háziorvos egy oltást, és kér 3000Ft-ot. Nem kell nyugtát adni?????
  A gyereknek kért fagyistölcsérért, amiért 50Ft-ot kértek, a mögöttük álló adóellenőr menten intézkedett!!!!!”
 • 10. FűzfaVessző 2011. december 24. 20:31
  „A letétbe helyezett felmondásokat tessék elfogadni ,jelentős részük csak zsarolás.Ezzel párhuzamosan a magánrendelőkben szigorú adóellenőrzéseket tartani. A hálapénz kikövetelők vagy elfogadók határozott idejű eltiltással, felfüggesztéssel jobb belátásra bírhatók.
  Üdv:F.V.”
 • 9. mracer 2011. december 24. 07:35
  „Ezt a úriembert nem ismerem milyen, ha tényleg igaz akkor nagy respekt számára. Egyébként a győri szülészet-nőgyógyászatról nekem rossz tapasztalataim vannak... Ha minden megy komplikációmentesen akkor talán OK, de ha valami gond van, akkor végük... Sajnos tapasztaltuk :(”
 • 8. Hadvezér 2011. december 23. 21:35
  „Sorsoljunk borítékból!...csak nehogy húszezresek legyenek benne...”
 • 7. umberto 2011. december 23. 18:45
  „Érdekes. Szülész-nőgyógyászokkal meg fogorvosokkal Dunát lehetne rekeszteni, miközben a többi orvos meg húz nyugatra.

  Tán csak nem a hálapénz meg a zsarolós-maszekolás miatt maradnak még itt?

  Év orvosa egy nőgyógyász? Felháborító!”
 • 6. szotyola2 2011. december 23. 12:19
  „Mennyi a tarifa???”
 • 5. bojtár 2011. december 23. 10:53
  „Tessék,tessék szavazni idén mindenkinek jövőre úgy sem lesz kire”
 • 4. Julianusz 2011. december 23. 10:49
  „Sajnos számomra nehéz elképzelni, hogy ilyen orvosok is vannak. Nagyon mély tiszteletem nekik. A mi kis falunkban egy pénzéhes sarlatán van,aki pár milláért megvette a házat és a praxist, már legalább 30milliót ér, kb gyanennyiér épített egy házat egy luxuslakóparkban, de számára bizony véget ér a rendelés ha elfogyott a sorszám, "jöjjön vissza a következő rendelésre!" Délután már nem lehet házhoz hívni,mert "hívjon ügyeletet" vagy fel sem veszik a telefont, vagy ki van kapcsolva. Sokesetben az az érzésem, hogy mi tőle nyugodtan meghalhatunk.
  Péntek este nehézlégzéshez szívpanaszhoz hívják,idős egyedülálló beteghez, kimegy EKG készülék nélkül, és azt mondja a betegnek, hétfőn menjen a rendelésre, EKG-ra. Amikor ráköti a készüléket, azonnal tárcsázza a rohammmentőt, ami villogva siét vele a kardiológiára, ahol megáállapítják, hogy infarktus volt, de mar nem lehet katéterezni, sok idő telt el azóta. Hát ennek a betegnek az élete a Jóistenen múlt, a háziorvos nem avatkozott bele.”
 • 3. polgar79 2011. december 23. 09:33
  „Szerintem Győrben a szülésznők érdemelnék meg a címet.Sajnos Győrben a szülészetről de a szülést megelőző terhesgondozásról sincs jó véleményem.Aki volt a terhesgondozóban, ultrahangon,nst-n gondolom tudja miről beszélek.Nagy ritkán odatéved egy orvos aki nagy durcásan megcsinál egy-két vizsgálatot.Maga a környezet is kritikán aluli egyik-másik orvosról nem is beszélve.Igaz nekünk viszonylag szerencsénk volt.”
 • 2. Valaki 2011. december 23. 09:07
  „Ez igaz! De az osztály meg olyan, mint az igazgató! :)))”
 • 1. Pikulics 2011. december 23. 03:56
  „Hmmm
  Az osztály olyan, mint a fönöke.
  Hmmm”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak hazánkban divat a szaloncukor? Hol és mennyibe kerül Győrben?

Körülnéztünk, hogy milyen a szaloncukor kínálat Győrben. Kutatások szerint a zselés a legkedveltebb. Önnek melyik a kedvence? Szavazzon! Tovább olvasom