Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett -3°C | 6°C Még több cikk.

Szániel János egykori sportvezető a Kisfaludy Kávéházban

Szániel János labdarúgó, sportvezető hármas jubileumi beszélgető estjét szervezték meg.
Éppen fél évszázada, hogy reményteljes ifjúként érkezett Győrbe egy kemény, megalkuvást nem ismerő futballista: egy védőjátékos, aki maga sem sejtette, hogy utóbbi tulajdonságának mekkora szerepe lesz későbbi sportvezetői pályafutásában.

Szániel János elnök nevéhez fűződik az akkor Rába ETO-nak nevezett vagongyári sportegyesület legsikeresebb korszaka, melyből csak az egyik, igaz a leglátványosabb bravúr a Verebes-féle legendás futballcsapat pontosan 30 esztendős diadalmenete.

A harmadik jubileum pedig magánemberként az idén kapott jelentőséget a magyar labdarúgás legfényesebb időszakától a leglangyosabb állóvizéig sok mindent megtapasztalt Szániel János számára, akivel sportújságíró kortársa, a sporttörténeti eseményeknek ugyancsak részese, Mohay Gábor beszélgetett.

Fotó: Szük Ödön
A két kiváló dalnok, Valiczkó Szilvia és Széles Zoltán musicallel és szép gondolatokkal köszöntötte Szániel Jánost és a megjelenteket nagy sikerrel.

Baksa Kálmánné művészeti vezető jó egészséget és még értékes sport és újságírói munkát kívánt Szániel Jánosnak és Mohai Gábornak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Németh Zsolt Győrben: Magyarországnak vannak barátai

A Győri Fidelitas rendezvényén Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára tartott… Tovább olvasom