Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Számítógépes tanfolyamot nyertek

Győr-Moson-Sopron - Ingyenes tanfolyami lehetőséget biztosít pályakezdőknek és pályaválasztás előtt álló tehetséges fiataloknak az IMMI – Nemzetközi Multimédia Intézet. Nemrég hirdették ki a pályázat nyerteseit.
Pályázatot hirdetett pályakezdő, pályaválasztás előtt álló diákoknak az IMMI – Nemzetközi Multimédia Intézet. A nyerteseknek ingyenes számítógépes tanfolyami képzéseket biztosít idén. A közhasznú alapítvány így támogatja a tehetségeket.

Olyan 14–20 éves fiatalok jelentkezhettek, akik Győr-Moson-Sopron megyében laknak. Pályázataikból kiderült, hogy továbbtanulásuk, de főképpen későbbi pályaválasztásuk, munkahelykeresésük esélyeit szeretnék növelni azzal, hogy jobban megismernek számítógépes programokat, mint amennyire erre iskoláikban módjuk nyílik. Közülük tanulmányi eredményeik és a tanulmányi versenyeken elért helyezéseik alapján választották ki a nyerteseket. A pályázat keretében ingyenes Adobe Flash Pro CS3 tanfolyamot nyert Nagy Éva Lívia (Kazinczy Ferenc Gimnázium) és Gróf Gábor (Révai Miklós Gimnázium), ingyenes webdizájner-tanfolyamot Horváth Viktória (Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola) és Szabó Attila (Kazinczy Ferenc Gimnázium). A nyereményeiket jelképező oklevelet Ambrus Lászlótól, a Nemzetközi Multimédia Intézet alapítójától vehették át az intézet győri oktatótermében.

Az IMMI tervei szerint az elkövetkező években is kiír hasonló pályázatokat, hogy a megyénkbeliek pályaorientációját gyakorlatias tudás megszerzésével segítse. Például kiadványszerkesztő (InDesign), digitális képszerkesztő (Photoshop) és webdizájner-tanfolyamokkal. Bővebb információk: www.immi.hu.

A nyereményeiket jelképező oklevelet Ambrus Lászlótól, a Nemzetközi Multimédia Intézet alapítójától vehették át a diákok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Made in győri nemzeti

Győr - Kritikusként illő lenne fanyalogni egy kicsit a dramaturgiai buktatókon, felhívni a figyelmet… Tovább olvasom