Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

Szalontáncklub a város szívében

Az El Paso Táncstúdióról már sok jót hallhattunk. Például, hogy a legkisebb gyerekektől az idősebbekig mindenkit megtáncoltatnak. A legkülönfélébb mozgásokat lehet tanulni: a szalontáncok mellett a karibi dallamok szerelmesein át a legmodernebb műfaj, a videoclip-dancing és a hip-hop rajongói is találnak maguknak való ritmust. Sőt, októbertől megkezdődik az irish step-dance is.
Az idei év szenzációja azonban minden táncos számára valami egyedülállót rejteget. A mindössze másfél éves stúdió olyan sok táncbarátra lelt, hogy elsőként a magyarországi tánciskolák történetében egy élettel teli klubot nyitott, amely nemcsak nevet, hanem egy új helyszínt is kapott Győr szívében, a Kazinczy utca 5. szám alatt található új El Paso Szalontáncklubbal. A régi stúdió mellett, amely a Kálóczy tér 6. szám alatt, a Bridge (BM) Csónakházban található, az új klubhelyiség teret nyújt a hagyományos tanfolyamok mellett az egyéb klubfoglalkozásoknak is. A tagok a hagyományos tanfolyamok mellett összejöhetnek délutánonként egy beszélgetésre vagy filmvetítésre, de akinek táncolni van kedve, az is rophatja kedvére.

Hogy miért volt erre szükség? Ekker Balázs stúdióvezető szerint a tánc amellett, hogy egy remek sport és szórakozás, nem utolsósorban társasági esemény. „Fontosnak tartottuk, hogy a klubban az emberek ne csak egy másik tánciskolára, hanem egy második otthonra is leljenek, ahol a közös nyelv a tánc. Innen egyébként a stúdió szlogenje: »A ritmus nyelvén…« Az új klubhelyiséggel az utolsó láncszem is megvan, hogy kicsi és nagy, öreg és fiatal egyaránt tanulhasson és szórakozhasson hasonló érdeklődésű társaival együtt. Ahhoz, hogy ez a szórakozás teljes és változatos legyen, már eddig is szerveztünk tanfolyamokat, bálokat, partikat, nyári táborokat, és ezután még ennél többet és jobbat fogunk, ha ezt még lehet fokozni."

Kedvcsinálóként még annyit, hogy szeptembertől a hagyományos tanfolyamok mellett lehetőség nyílik a művészeti iskolai bizonyítvány megszerzésére is. Októberben elsőként indul ír sztepptanfolyam, de a társas- és karibi táncok szerelmesei is óriási választékra találnak. Mindezt egy évre előre egy programfüzetben foglalták össze, amit kérésre kipostáznak.

Szeptemberben minden korosztály számára, minden kategóriában indulnak kezdő és haladó tanfolyamok, amelyekre telefonon a (20) 922-9009-es számon, e-mailen az info@elpaso.hu avagy neten, on-line a www.elpaso.hu oldalon lehet jelentkezni, illetve érdeklődni. Szeptember 6-án a Bridge Csónakházban délután öt órától beiratkozás, a táncolni vágyók itt személyesen is feltehetik kérdéseiket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bronz érdemkereszt a megyei roma elnöknek

A köztársasági elnök aláírásával a Magyar Köztársaság Polgári Tagozat bronz érdemkeresztjét vehette… Tovább olvasom