Kisalföld logö

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 18°C | 30°C Még több cikk.

Szalmatároló égett Vámosszabadin - képgaléria

Vámosszabadira vonultak a győri tűzoltók szerdán reggel 8 órakor - szalmatároló égett, mely mellett épület áll.

9 óra 10 perc: A kertből visszatérve a tulajdonos vette észre, hogy a tárolóból, ahol tíz kisebb bála volt füst száll fel, s pattog a pala. A tüzet a háziak kezdték oltani, a tűzoltók befejezték, s a veszélyt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

A megyei katasztrófavédlemi igazgatóság szóvivője, Dobos Viktória tájékoztatása szerint az ügyelet 2-es kiemelt riasztással a Győr 1-es, 2-es, valamint a Pannonhalmi Tűzoltó őrs gépjárműfecskendőjét, vízszállítót, valamint a műveleti szolgálatot irányította a helyszínre.

Fotók: Mészáros Mátyás

Olvasóink írták

 • 4. háté 2012. augusztus 01. 12:34
  „Egy tisztességes, rendezett, tűzeset utáni falusi porta!”
 • 3. Demalgon 2012. augusztus 01. 12:28
  „Te pancser, ennyi erővel mondhatod azt is, hogy mindenki tartson otthon poroltót és évente ellenőriztesse. A cikk alapján ez egy magánszemély portája volt, nem pedig őstermelőjé, vagy hasonló.”
 • 2. Mankapunka 2012. augusztus 01. 11:11
  „Manapság az ilyen tároló helyek,csak úgy meggyulladnak,pedig még eső is volt mostanában.”
 • 1. pancser 2012. augusztus 01. 10:31
  „Ahogy elnézem a rendetlenséget nem csodálom a tüzet. Hol van az oltókészülék, a tűzcsap, Helyett szerteszórt gumiabroncsok, minden ami éghető, rozzant fészer stb. Ha ez az állapot egy KFT-nél történik jön a kemény büntetés, de néhány őstermelőre, parasztra ez nem vonatkozik? Egyik másik portán ázsiai(afrikai) állapotok uralkodnak, bűz, patkány, szenny, a tűzvédelem meg még tragikusabb.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miért füstöl a lerombolt olajgyár kéménye Győrben? Fotók, videó

Az utóbbi hónapokban két Olvasónktól is kaptunk felvételeket, miszerint füstöl a rég bezárt, egykori olajgyár kéménye. Nyomába eredtünk a fel-felszálló füstnek. Tovább olvasom