Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Szalagátvágás sebészollóval

Hivatalosan átadták Győrben a Kardirex Egészségügyi Központban a 194 millió forintból – melyből 75 millió uniós támogatás – létesült egynapos sebészeti centrumot szerdán.

A fejlesztés korszerű infrastruktúrával, technikával valósult meg, az intézmény új emeleti szinttel bővült. Az épület új, második emeleti szintjén különálló részlegként két műtő, ébredőszoba, két- és négyágyas kórtermek szolgálják az egynapos sebészeti ellátást.

Az átadáskor Borkai Zsolt polgármester elismerően szólt a Kardirex vezetésének és munkatársainak egészségügyben elért eredményeiről. Hangsúlyozta, hogy két évvel ezelőtt a város nevében Pro Urbe Győr díjat adott át az intézmény főigazgató főorvosának, dr. Vasas Istvánnak. ˝Ez az intézmény megfér a kórház mellett, nem konkurenciája, kiegészítik egymást a betegek érdekében˝ – hangsúlyozta a polgármester.

A szokásos szalagátvágáskor Borkai Zsolt stílusosan a sebészeti centrum főorvosa, dr. Vasas Norbert által felajánlott sebészollók közül kiválasztottal végezte el a ceremóniát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rablás viperával: a szendvics és a bor is kellett a hajléktalannak

Szendvicsükért és két liter borukért rabolt ki két hajléktalant két, ugyancsak hajléktalan Győrben. Tovább olvasom