Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Szakmai díj az Árkádnak

A világon még egy áruház, egy bevásárlóközpont sem kapta meg olyan gyorsan a Contruction & Investmen Journal szakmai díját, mint a győri Árkád.

A legjobb bevásárlóközpont fejlesztőnek járó elismerés Hegyi Ferenc centermenedzser szerint az egész  csapatnak szól.
A minap vehette át a világ meghatározó befektetői újságjának, a Contruction & Investmen Journalnak a díját Gyalay-Korpos Gyula, az ECE-csoport magyarországi ügyvezetője és Hegyi Ferenc, az Árkád centermenedzsere.

A budapesti Hotel Corintiában nagy várakozás előzte meg a díjkiosztót, hiszen a rangos, építészettel, beruházással, közösségi terek kivitelezésével, azok elemzésével foglalkozó lap nem könnyen ítéli oda a díjat.  Hegyi Ferenctől a Kisalföld megtudta: úgy kérték fel őket arra, hogy írják meg pályázatukat, melyeket Mekli Zoltán fotóművész képeivel illusztráltak. Az eredmény nem maradt el. A díjkiosztón elhangzott, a győri Árkád minden tekintetben a legjobb bevásárlófejlesztő 2006-ban. Ehhez sok minden hozzájárult. A kiváló épület, a jól tervezett közösségi tér, amely ma már egyértelműen   találkozóhelyként funkcionál. Az üzletek kialakítása, a termékválaszték tudatos kialakítása, valamint a minőségi szolgáltatások és  áruk, melyekkel a vevők a bevásárlóközpontban találkozhatnak. Külön kiemelést érdemelt az értékelésben, hogy a befektető egészen kiváló helyszínt talált a győri Árkád felépítéséhez.

A díjat átvevő menedzserek elmondták, ez az elismerés még inkább arra ösztönzi őket, hogy azon munkálkodjanak, a bevásárlóközpontok életébe és ezzel együtt a vásárlók életébe is új lehetőséget hozó Árkád-koncepciót tovább szélesítsék. A győri Árkád új színt hozott a bevásárlóközpontokról eddig kialakított képbe. Olyan színt, melyről  a látogatók és a díj okán elmondható: a szakma is nagyra értékeli. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balettiskolák találkozója Győrben

A Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium a minap otthont adott… Tovább olvasom