Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Szabadfi visszatér a megyébe

Győr-Moson-Sopron - Igazolódott a Kisalföld információja: Szabadfi Árpád ismét a megye rendőrfőkapitánya lesz. A jelenlegi megyei főkapitány, Gorgosilits Fábián Komárom-Esztergom megye rendőrségét irányítja majd. Az új vezetők december 1-jével foglalják el a helyüket.
Megyénket ez akképp érinti, hogy Gorgosilits Fábián ezredes, jelenlegi főkapitány veszi át az irányítást a „szomszédban". Visszatér Győr-Moson-Sopronba Szabadfi Árpád dandártábornok, aki jelenleg az országos főkapitány helyettese.

A Takács Albert miniszter által tartott tegnapi budapesti értekezleten többek között elhangzott, hogy Szabadfi tábornok Győr-Moson-Sopron megyében, Gorgosilits ezredes Komárom-Esztergom megyében lesz főkapitány. A változásokat később Bencze József altábornagy, országos főkapitánnyal közösen jelentette be a tárca vezetője.

Szabadfi Árpád


A Marokkóban tartott Interpol-konferencián részt vevő Szabadfi Árpádot a marrákesi értekezlet közepén értük el, így csak annyit mondott suttogva telefonjába:

– Örülök, hogy visszamegyek Győrbe. December elsejéig a közgyűlés elé kell terjeszteni véleményezésre a megbízást. Többet majd csak akkor tudok mondani, ha hazaértem.

Megtiszteltetésnek veszi Gorgosilits Fábián, hogy az országos főkapitány számít rá, mint Komárom-Esztergom megyei főkapitányra.

– Kihívás a feladat, hiszen eddig mindig a megyében szolgáltam. Ám miután a kapcsolat országszerte jó a kollégák között, bízom benne, hogy együtt meg tudjuk oldani a feladatokat. Mint eddigi megbízott főkapitány, tudom, mire vállalkozom. Természetesen a megbízásomat még a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés elé kell terjeszteni – nyilatkozta lapunknak Gorgosilits Fábián.

Olvasóink írták

  • 1. Cseter János 2007. november 08. 08:24
    „Kapitányok jönnek-mennek!
    A fehérgalléros bünüldök üldözése elégtelen! Győrben az utcai gépkocsi rongálot,(a bejelentésére sem képesek a helyszin közelébelévő boltba a tettest elfogni, ha kettő km,-ről csupn 25 perc múlva képesek a helyszínre érni!) Igaz később se lehet a tettest azonositani mert a CBA boltban a kamera ugyan jó de a rögzítés rossz! Mind ezt azért írtam mert a tettest rendőr feleség és a lénya latta az elkövetéskor és a boltba menése idején! A férje civilban örite a helyszínt, mig kollégái kiértek! Igy bottal üthetik a tettes nyomát!
    Egyébként dr.Szabadfi úr ismét farmert húz és pisztojt kötve megy az autópályára vadászni? Ahhoz biztosan jól ért. T. Csyeter János.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borkai beterjeszti: Összevonják a győri cégeket

Győr – A december 6-i közgyűlés elé terjesztem a győri cégek összevonásának tervezetét, s… Tovább olvasom