Kisalföld logö

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Súlyos motorosbaleset Győrben

Győr - Információink szerint amputálni kellett az egyik lábát annak a 27 éves férfinak, aki pénteken délután szenvedett súlyos balesetet a győri ipari parkban.
A motoros nagy sebességgel közlekedett a Kardán úton, majd amikor a vasúti átjáróhoz közeledve fékezni akart, elvesztette uralmát a jármű felett, s előbb az útpadkának, majd egy villanyoszlopnak ütközött.

Olvasóink írták

58 hozzászólás
 • 58. Anyta 2008. augusztus 06. 07:44
  „Miért nem lehet ezt már abbahagyni????Nem veszi észre senki hogy ez a gyűlölködés és ellenszenv nem kell,abszolút nem hiányzik a srác családjának????
  "Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést és az uszítást."---Ezt írják a Kedves szerkesztők mielőtt elküldjük a hozzászólást.Ha így van akkor olvassanak már bele némelyik HSZ-ba,és tegyenek valamit,mert már majdnem ott tartunk és kezd már nagyon undorító lenni ez a fórum!!

  A srácnak mielőbbi gyógyulást és sok-sok erőt kívánunk a felépüléshez!!!!!Menni fog!!!!

  Nagy család!!”
 • 57. nonem 2008. augusztus 05. 21:49
  „Mint embert nagyon sajnálom és nagyon megfizetett érte! Én nem tekintem másnak, mert nem tudom, egy KRESZ ellen vétőt. A hozzászólásokból forr az indulat, egyik oldalról és a másik oldalról is. Remélem a pénteki találkozóból nem lesz baleseti sebészeti ellátás- mert itt úgy néz ki. Én is motoroztam ezelőtt 35 éve úgy 15 éven keresztül, de betartottam a szabályokat!!!! Ma a nagymotorosok ellen jogos (általában) a düh! Mert pl. az autós kénytelen a sávjában maradni és megvárni míg tovább tud haladni, addig az "ügyeskedő" motoros, záróvonal, terelősziget, mert nem kerítés, fittyet hány és törvényt szegve halad tovább. (Mert nem lehet minden méteren rendőr! A rendszámtáblák felhajtva, élvezve, hogy elölről nem fényképezhetők, ők a törvényen kívüliek- gondolják. (mert a száguldás érzése semmivel sem pótolható- modják!) Én jártam külhonban motorral, Dubrovnik, Magas-Tátra, - Erdély, stb. De nem akartam mindeáron első lenni!! Most vasárnap Szántódra mentünk este 7 órakor. Dugó több km-en keresztül, mert aM= re kartak az autósok beférni. Záróvonalat átlápe százmétereken keresztül motorok konvoja, : egyszerűen irritáló és életveszélyes mindenkire. Ezért és másért (kiherélt kipufogó) miatt van az ellenszenv!!!! Uraim ezeken el lehetne gondolkodni és összefogni, hogy szűnjön meg az ellenérzés, ezért a motorosok a felelősek!!!!!”
 • 56. az édesanya 2008. augusztus 05. 21:10
  „senkinek nem kivanom azt a péntek estét de hálát adok az istennek most csak azt kell varnom hogy végre haza jöhessen és nem veszitettem el”
 • 55. K.Réka 2008. augusztus 04. 21:20
  „tudjátok péntek este óta lassabnan telnek percek, órák, napok, este hazaesek fáradtan lelkileg kicsit szétcsuszva... gondova hogy picit kikapcsolodom, probálom terelni a gondolataimat hogy ha sokat nem is de pár órat tudjak pihenni, feljövök pedig tudom hogy nem kellene a furomra ráneznem megteszem és mit látok... még mindig megy a gyülölet, az okoskodás.....emberek a szivem meg szakad és a többi rokonnak, barátnak mikor ezeket a megjegyzéseket olvassuk...gondolkodjatok ...elég a bajunk igy is miért kell még mégegyett belénkrugni???

  hadjátok abba hánynom kell az egésztől már!!!olyan nagy kérés???

  a srác barátnője”
 • 54. Saabolcs 2008. augusztus 04. 20:53
  „georgEbb..ird azt a betüt a számlámra...valóban fontos dolgokat veszel észre...mondtam, pénteken kórházparkoló, és beszélgethetünk, mert nem itt a helye már ennek, akár fórum akár nem...
  Mindenki hajtogatja a magáét, de valahogy senki nem gondol bele a másik "igazába"...ezt hívom inteligenciában alulmaradt dolognak!Én hiába olvasom el az utso mondatát Cxmannak, valahogy nemtudom ugy értelmezni ahogy te/ti gondolod/gondoljátok...ezért lenne jo ha elmegyaráznátok, de nem itt!
  Leila is szemtanu, mégis valahogy másképp ír a látottakról!És érdekes, utal arra, hogy indulatból lehet irna ilyet, de szerintem nem lenne rest elnézést kérni, ez a benyomásom az irásából...de egy szónak is száz a vége...
  Fejezzük be ezt!”
 • 53. Leila_leila 2008. augusztus 04. 19:25
  „Sziasztok!
  Mielőbbi gyors felépülést lelkileg és testileg egyaránt a sérült fiatalembernek. Nem lehet most könnyű neki.

  A szemtanunak. Csak sétálsz az úton és történik egy baleset, melletted éppen, majdnem ottmaradsz te is. Mert tudjuk néha csak a szerencsén múlik. Láttam frontális autó ütközést hajszálon múlt hogy minket is elsodornak. Kiszálltam a kocsiból rohantunk segíteni és csak szitkozódtam belül mélyen hogy a ro....t életbe majdnem meghaltunk valaki miatt. A gyerek is és mi is. Mert más nem hiszi el hogy vele is megtörténhet, hogy nem mindig 100% a figyelmünk, hogy ne kockáztassunk ha egy kicsit is necces a dolog. Magunkért, a szeretteinkért és más vadigdegen emberek miatt. És persze megretten a vétlen, vagy szemtanu, vagy mentős bárki akit megérint egy baleset mert történhetett volna másképp is. Valamilyen szinten ez is egy sokk. Én még most is megrendülve írok a frontális balesetről és ugyanennyire sajnáltam is az áldozatot és valamilyen szinten az elkövetőt is, mert áldozat ő is. Ez amiről mondjuk hogy megelőzni amit csak meglehet mert még így is marad elég amit nem lehet. Csak ennyit a szemtanu védelmére. Azzal fenyegetőznek hogy lennél a helyébe, hát gondolj bele milyen érzés más hibájából majdnem meghalni. Vajon akkor minden mondatom indulatmentes lenne? Mert én gyarló ember vagyok és az indulatok, érzelmek és a veszteség lehetősége sokkot okoz nekem is.”
 • 52. georgbb 2008. augusztus 04. 16:59
  „Kedves vki...

  Tényleg nehéz értelmezési problémákkal küszködönek elmagyarázni a dolgokat. Látod le is írtad, mégsem tudsz különbséget tenni...
  Talán már rég befejezném, de mindig jön vki aki megszólít és kioktat ott, ahol szerinte nem lenne szabad megszólalnom.

  Gyors felépülést a srácnak és erőt, hogy a történteket mihamarább feldolgozza.
  Szintén olvasó, fórumozó”
 • 51. valaki! 2008. augusztus 04. 16:44
  „Drága cXMan!!!

  Ne haragudj, hogy megkérdezem, de van még bőr a pofádon????
  Idézlek téged:"nem sajnáltam volna, ha nem éli túl"
  Ismét idézlek:egyik hsz-emben sem írtam, hogy kívántam volna a halálát, vagy hogy ez örömöt okozott volna nekem. Na akkor most kinek kell segítség a megértéshez?? A saját szádból csináltál segget, nagyon sajnállak, hogy ilyen szánalmas vagy!!
  Drága georgbb neked pedig üzenem, hogy attól még, hogy fórum nem itt kéne megvitatni ezt a dolgot. Belegondoltatok mit érez most a srác a családja, barátai. Mind a ketten szálljatok magatokba és gondoljátok át mit írtatok. Most már tényleg kezd nevetségessé és szánalmassá válni ez az egész fórum!!!! Szerintem itt az ideje, hogy abba hadjátok az írogatást.

  Ui: Mielőbbi jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Egy olvasó”
 • 50. georgbb 2008. augusztus 04. 16:08
  „Saabolcs..
  1, mondom hogy nem tudtok olvasni: georgbb a nevem, nem georgebb
  2, az idézett mondat lehet hogy erős cxman-től, de messze nem azt jelenti amit már nem tudom miőta erőltettek...
  Nem azt írtam, hogy teljes mértékben egyetértek vele Lásdd: "...nem sajnáltam volna, ha nem éli túl...", de ez már ne is haragudjatok, elég távol van attól amit "kiabáltok"...
  Mellesleg ezen dolgok megvitatásának a helye pont itt van, ezért is hívják FÓRUMNAK...
  3, azt hiszem én is kifejeztem a sajnálatomat a történtekkel kapcsolatban, ha gondoljátok olvassátok el...

  Tisztelettel:GEORGBB”
 • 49. hayabusa 2008. augusztus 04. 15:52
  „Tipikus,ha motorbaleset akkor mindenki osztja az észt mit hogyan kellet volna pla,pla,pla .Nem tudom ,de ha épp autókaramból van arra nem reagálnak soha ennyien a fórumban .Jó bulást az illetőnek,a sok észosztó meg huzza le magát,pláne aki motort csak kívülről látott.
  egy motoros”
 • 48. Saabolcs 2008. augusztus 04. 12:00
  „CxMan és georgebb, és mindenki más...hagyjuk az egészet itt abba!Akciót reakció követ, de ennek nem itt a helye, ennyi tisztelet legyen bennetek is!

  Ha van kedvetek, gyertek ki pénteken a kórház parkolóba, és ezt most közel sem fenyegetésnek szánom, de ott átbeszélhetjük!
  CxMan, egy szimpla bocsánatkérés helyett azért fura, hogy mentegetőzöl aztán inkább hagyod a francba az egészet...és érdekes az is hogy leirtad, amit ugyan nem ugy gondoltál, de eddig rajtad és georgebb-n kivül mindenki "rosszul" fogta fel!
  Félreértésekből elég már...

  Hagyjuk ezt a forumot, én is azon leszek hogy mielőbb töröljék!

  Mielőbbi gyógyulást!”
 • 47. Duke 2008. augusztus 04. 08:09
  „Nagyon sajnálom, így ismeretlenül is, mielőbbi gyógyulást kívánva.”
 • 46. sotto 2008. augusztus 04. 07:51
  „cXMan!!!!!
  "Nem kívántam még senkinek a halálát,de cseppet sem sajnáltam volna,ha nem éli túl."
  Ez volt a harmadik hozzászólás,akkor ki jön ide és kommentel végig sem gondolva...
  Nem vagyok egy ideges típus,de te XXX nagyon kezdeswz már az agyamra menni,és kimondom finoman szólva eszetlen vagy,mert ahelyett,hogy elnézést kértél volna egy meggondolatlan kijelentésért,inkább nekiugrasz egy egész társaságnak akik közül többet ismerek és biztosíthatlak csak számodra nullák,mert értékes,rendes emberek.Iszonyat ...

  xkutya
  Szeretném megköszönni,ha tényleg elintézed,hogy beszüntessék ezt a mocskot.köszi!!!”
 • 45. cXMan 2008. augusztus 04. 03:07
  „Mindenekelőtt nem szeretném ismételni önmagam.
  De...
  Arra szeretném kérni az itt engem jellemző, provokáló, sértegetni akaró(?) embereket, hogy olvassák el még egyszer azt, amit írtam, ha kell hívjanak segítséget az értelmezéshez, ugyanis egyik hsz-emben sem írtam, hogy kívántam volna a halálát, vagy hogy ez örömöt okozott volna nekem.
  Hogy buta fasz vagyok? Nagy paraszt? Lehet, egyesek szerint biztosan. Dehát kik ők? Számomra senkik és semmik, nullák, akik ahhoz sem veszik a fáradtságot, hogy értelmesen elolvassák egy fórum hozzászólásait, azt értelmezzék és fel is fogják. Idejönnek és kommentelnek, végig sem gondolva azt, hogy a mérlegnek mindig két serpenyője van.
  Részemről ennyi, többnek itt már nincs értelme.”
 • 44. Csak egy olvasó 2008. augusztus 03. 22:53
  „Kedves "túlélő", ha ezt a fórumot olvasod, ne vedd magadra ezeket az ocsmányságokat!!! Inkább legyen nagyon nagyon nagyon sok erőd, h felépülj, és fogd fel a dolgokat úgy h akár ott is maradhattál volna, de nem ez történt, te "szerencsésebben" megúsztad, MÉG ELŐTTED AZ ÉLET!!! Egy igazi túlélő vagy!!! Így ismeretlenül is mielőbbi gyógyulást kívánok neked!!! Jah és a barátaid a családod biztosan ott áll melletted, és én hiszek benned, h amennyire csak lehet, majd teljes életet fogsz élni!!! Fel a fejjel!!!”
 • 43. georgbb 2008. augusztus 03. 22:24
  „Úgy látom egyre több hozzászóló képtelen olvasni és légbőlkapott mondatok alapján nekiesni másnak...Lásd előttem lévő kettő hozzászóló. Először rágjátok meg jól a mondatokat, értelmezzétek, azután pedig korrekt módon szóljatok hozzá, ami lássuk be most nem sikerült...”
 • 42. xkutya 2008. augusztus 03. 22:18
  „Kedves Hozzászólók!

  Mi aznap este ott álltunk a kórház parkolójában és beszélgettünk pár autós haverommal/barátommal. Hallottuk, majd láttuk a mentőt befordulni a baleseti osztály elé. Az egyik jóbarátom akkor sietett utána és csak pár szóval elmondta mi történt: Elesett a XXX, súlyosan megsérül, az egyik lábát.... Még most is emlékszem arra az érzésre, mikor ezeket a szavakat hallottam. Rögtön elmeséltem Saabolcsnak, aki megdöbbenve nézett rám. Lehet vitázni itt a fórumon, de inkább végig sem olvasom az összes kommentet. Egyet viszont tudok! TÚLÉLTE!!! Ez a fontos! Amennyire ismerem, egy erős srác és nem fog megtörni ettől a sajnálatos balesettől! Mielőbb be fogunk menni hozzá, és erőt adunk neki, mert szüksége lesz rá. Elképzelhetetlen nagy lelki erő kell ahhoz, hogy feldolgozza a történteket. Aki motorozik, ez alatt nem a majomköszörűn ülő bohócokat értem, hanem a rendes nagymotorosokat, tudják, ő a legnagyobb ellenséggel nézett szembe, a balesettel. Neki nincs biztonsági öve, nincs légzsák a motoron, nincs semmi csak a ruhája. Sajnos nagyon szerencsétlen volt a baleset, éppen akkor ott és ahogyan! Kicsi az esély hogy vki éppen elkapjon egy oszlopot esés közben!

  Kérem a szerkeztőket, mielőbb töröljék ezt a fórumot. Ha ezt nem tapasztalom, személyesen fogok bemenni a szerkesztőségbe! MIndenhol vannak kárörvendő emberek, de itt sajnos többet látok egy helyen. Én nem kívánok nektek semmi rosszat, de kedves cXMan te minősíthetetlenűl nagy PARASZT vagy. Ezt fogadd el, és azt is, hogy a szegény gyerekeid is ilyenek lesznek,mert ugye nem esik messze az alma a fájától! Én nem kívánok neked rosszat, nem szeretnék olyan lenni mint TE!

  Mindegy, nem érdemel meg több szót ez a fórum, amit igazán akarok azt úgy is elmondom neki személyesen!!!

  Köszönettel tartozom a segítséget nyújtóknak!!!

  Üdv egy haver!”
 • 41. Saabolcs 2008. augusztus 03. 21:00
  „Sziasztok!

  CxMan...most azt kéne mondanom, hogy te egy felettébb buta, és meggondolatlan ember vagy, aki olyan kijelentéseket tesz, amit kicsit sem gondol át!Barátnőm szerint szimplán, egy buta fasz vagy!De nem azért van ez a forum, hogy "anyázás" tere legyen!Így elnézést kérek tőled, mielőtt sokkot kapsz az olvasottaktól és megsértődve fogsz elküldeni melegebb éghajlatra!

  Én személy szerint legszivesebben pofánvágnálak ember!Hogy fogalmazodhat meg ilyennek még a szikrája is abban a, valószinüleg a balesetet látván, sokkos agyadban?

  Csak arra kérlek, gondold meg jól mit irsz le, és kivánsz valakinek, mert két éle van a dolognak!

  És ha kérdések merültek fel benned, igen, ismerem a srácot, és tudom, ahogy te is, aki ilyen motorral a feneke alatt utazik, mint ami neki van, nem azért veszi, hogy 50el menjen.Saját felelősége, ezt hagyd rá!
  Az hogy téged nem ért baj, mikor történt az eset, azért meg legyél hálás, de ha másképp is lett volna, milyen ember az, vagy milyen környezetben él, akinek ez a mondat fogalmazódik meg a fejében...bár ne élte volna túl!
  Szégyeld magad, és most megint azt kéne leirnom, hogy büszke lehet rád anyád, de eszemben sincs vagdalkozni!Egyszerüen felháborit a dolog, ahogy a gondolataid megosztod egy olyan dologgal kapcsolatban, ami bárkivel megeshet!
  Átgondoltam olyan szempontbol is, ha nem ismerném azt akivel történt, de valahogy akkor sem ilyen gondolataim támadtak mint neked...különbözünk...szerencsére!
  Sajnálom, hogy ez történt!És azt is hogy ilyen az emberek hozzáállása, mint a tied!”
 • 40. K.Réka 2008. augusztus 03. 20:55
  „sziasztok!

  szeretném megköszönni a szemtanuk elmesélését, a balesettkor ottlévő emberek segitségét, gyors elsősegény nyujtását,a hozzászolásokat legyen az pozitiv vagy negativ. én nem szeretnék senkinek a hozzászolásához hozzá fűzni pedig tudék de ehhez most nincs erőm, és értelmét se látom mindenki száljon magába és gondolkodjon el hogy mit irt és hogy azt komolyan e gondolta!
  én nem akarom védeni hisz tény ő is hibázott, lehetett volna nagyobb baj is de nem lett megtörtént vissza csinálni nem lehet igy kell elfogadni a dolgokat és tovább kell lépni,kapott elég büntetést a sorstól ne okozzunk neki több fájdalmat!
  gondoljatok bele ha elolvasná ....
  most mellé kell állni és fogni a kezét hogy ujra talpra tudjon állni és érzem ez menni fog hisz ott van mellete a szülei a család a bnő és a barátok!
  köszönöm mindenkinek aki mellete van sokat jelent ez!
  mindenkitől szeretném viszont kérni hogy zároljuk ezt a forumot mert szörnyű az egész.

  UI:a motoros srác jól van a lábát nem tudták megmenteni de ettől még egy egész ember, egy szeretni való jó fej srác aki egyszer hibázott,de belátta böntetését megkapta(sajnos)!

  a srác barátnője”
 • 39. Fafnír 2008. augusztus 03. 20:35
  „Nagy sebességgel közlekedett, innentől kezdve minden más csak duma! Magának köszönheti az egészet, de talán a többi utcai harcos elgondolkodik a történeten...”
58 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A költő meséi a valóságról

Győr-Moson-Sopron - A mese felnőttet, gyermeket egyaránt szórakoztat, minden korosztálynak rejt… Tovább olvasom