Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Súlyos motoros baleset Győrben - fotók

Egy vérző fiatalembert láttak el pénteken a mentők a győri ETO Parkban, miközben társa a fejénél térdelt és kitartásra biztatta. Egy autós állt meg a baleset helyszínén, azt kérdezte: ez igazi?

Szerencsére nem. A mentők a Győr és Környéke Motorosok Baráti Körével együtt tartott bemutatót – azért, hogy aki nem látott ilyet az életben, annak ne kelljen látnia, s ne is legyen résztvevője egy hasonló balesetnek.

Gömbi, a motorosok egyik ismert alakja volt az, aki társa mellett térdelt. Azt mondja, ha nem is közvetlen ismeretségi körükből, de sok motorost elveszítettek az utakon. „Fiatalság, bolondság. Ők hiszik azt, hogy annyi életük van, mint a macskának" – válaszolja, amikor arról kérdeztük, melyik a legveszélyesebb korosztály.


Bemutató - Súlyos motoros baleset Győrben

Fogarasi Zoltán vezető mentőtiszt megerősíti, valóban a sérültek többsége fiatal. Tavaly 21 ilyen esethez riasztották őket, ebből kettőnél sajnos nem lehetett már segíteni. Idén eddig hat motorosbaleset volt, ami arányaiban jobb, mint 2014-ben, de ne feledjük, hogy a csúcsszezon csak most jön, s két tragédiáról a kisalfold.hu már beszámolt.

A bemutatót követően a a Győr és Környéke Motorosok Baráti Köre hivatalosan is átadta azt a 600 ezer forint értékű adományt, amelyet a mentőknek szántak. A pénzből gyógyszeradagoló készüléket, végtagrögzítő eszközt és égési sérülésekhez használható kötszereket tudtak venni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leskamera is lesz a gyirmóti focipályán! Meglestük a stadionépítést - videó, fotók

A tervek szerint augusztusra befejeződik a gyirmóti stadionépítés első üteme. Várhatóan az avatómérkőzésen külföldi csapat szerepel majd. Tovább olvasom