Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Strandrendőrök szolgálatban

A megyei rendőr-főkapitányság és a Pannon-Víz rt. vezetői aláírták azt a szerződést, melyben rögzítették a győri uszoda biztonságára őrködő szolgálat működésének feltételeit. Az uszodában mától augusztus 31-ig, mindennap nyitástól zárásig járőrpáros teljesít szolgálatot, akik a szerződés alapján a strand parkolójának rendjét is felügyelik.
(illusztráció)
A rendszer többletszolgálatot jelent, amihez a szükséges pénzügyi fedezetet a Pannon-Víz rt. biztosítja.
Dr. Szabadfi Árpád ezredes, megyei főkapitány a szerződés aláírásakor elmondta, hogy a kezdeményezés, ami része az idegenforgalmi szezon zavartalansága biztosításának, nem csak a strandolók nyugalma és a közbiztonság szempontjából jelentős. A már harmadik alkalommal rögzített megállapodás végrehajtása tavaly is megfelelő eredményeket hozott a strandtolvajok és a gépkocsifeltörők távoltartásában, elfogásában. A főkapitány hozzátette, hogy a megye többi városában is kiemelten kezelik majd a fürdőhelyek környékének biztonságát.
A Pannon-Víz rt. elnök-vezérigazgatója, Sipőcz Ernő a nyugodtan pihenni, szórakozni vágyó fürdővendégek szempontjából nagyon fontosnak tartja a rendőrséggel kötött megállapodást. P is azon a véleményen van, hogy a korábbi szerződésekben foglalt gyakoribb rendőri jelenlétnek is visszatartó hatása volt a bűnözésre. Az uszodában jelentősen csökkent a lopások, a parkolóban az autófeltörések száma.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kaktuszvarázs

Különleges kiállítás lesz szombaton és vasárnap Győrött a Gyermekek Házában (Aradi vértanúk útja… Tovább olvasom