Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Speedfit – fitnessz mindenkinek

Győrött a Dunacenter parkolója csábítóan várja azokat, akik reggel hattól éjfélig bármikor mozgásra vágynak.

A Speedfit barátságos recepcióján pillanatok alatt eligazítják a látogatót. Pár perc múlva már el is kezdődhet az edzés a tervszerűen elhelyezett legmodernebb gépeken.

A Speedfit egy úgynevezett fitneszdiszkont, ahol a magas színvonalhoz elérhető árak tartoznak. Nem véletlen, hogy népszerűsége egyre nagyobb.

˝Nem baj, hiszen jól látható, bírjuk a terhelést, olyan sok gépünk van, hogy itt soha nem kell arra várni, a másik edző leszálljon a gépről˝ – mondja Kovács Péter stúdióvezető.

Kardiogépektől egészen a súlyzós berendezésekig minden megtalálható a Dunacenterben lévő, óriási alapterületű mozgásstúdióban.
Kardiogépektől egészen a súlyzós berendezésekig minden megtalálható a Dunacenterben lévő, óriási alapterületű mozgásstúdióban.

Igaza van. Megszámolni sem lehet a különböző kardio- és erősítőgépeket. Utóbbiak közül számos világújdonságnak számító, az ízületeket, szalagokat kímélő, amelyekkel nagyobb edzéshatásfokot érhetnek el. A biomechanikus gépek nagyon közkedveltek.

Edzők mindenütt, és csak arra várnak, hogy tanácsot adjanak, mit hogyan csináljunk.

˝Arra is van lehetőség, hogy személyi trénert fogadjon az ideérkező. Szakképzett munkatársaim így is segítenek" – mondja a stúdióvezető, és amikor azon csodálkozom, miként lehetséges egy bármelyik napon akár többször is felhasználható bérletet adni 4990 forintért, kifejti, hogy ez a stúdió az emberekért van. Azt szeretnék, ha mindenki jól érezné magát.

Ehhez segít hozzá ez a barátságos ár. ˝Egy testformálás, az egészséges élet nem alakul ki egy hónap alatt. Rendszeresség kell hozzá. Mi ezt a rendszerességet szeretnénk jelenteni az ide látogatók számára.˝


A kedvező bérletár mellé a világ legmodernebb fitnesz-, erősítő- és kardiogépei tartoznak. Nem csupán modernek, de biztonságosak és halkak, hiszen a súlyzóknál például nem láncot használnak, hanem szalagot. Minden vastagon, gumikkal kipárnázott. Amellett, hogy a társaság nagyon jó, egy kicsit külön is lehet mindenki, aki úgy szeret sportolni.

˝Vannak, akik ebédidőben jönnek egy órácskára. Jól megközelíthetőek vagyunk a városból, a Dunacenter parkolója ingyenes, mindig meg lehet itt állni. Akad olyan vendégünk is, aki kihasználva a bérlet lehetőségeit egy nap kétszer is eljön ide.˝


A stúdióvezetőtől megtudjuk, hogy azon hölgyek számára, akik nem szeretnének együtt edzeni a férfiakkal, külön termet is felszereltek gépekkel. Jól látszik, érezhető a hatalmas teremben, hogy a Speedfit küldetését jól fogalmazták meg azok az osztrák tulajdonosok, akik hasonló rendszerben már hosszú évek óta működtetnek ilyen edzőtermeket hazánktól nyugatabbra. Segít elérni azt a fizikai állapotot, amiben jól érzi magát a hozzájuk járó, függetlenül attól, mi a célja, kockahas, feszes fenék vagy egyszerűen csak a mozgás öröme.Mit ajánl a Speedfit?

1. Nem kell valami másról lemondani, hogy edzeni járjon – a Speedfitben már 4990 Ft/hótól korlátlanul edzhet.

2. Csúcsminőségű edzőgépek.

3. Nem kell a gépekért sorban állni – több mint 100 edzőgép áll folyamatosan rendelkezésre.

4. Biomechanikus gépeik kímélik az ízületeket, szalagokat, ezzel csökkentve a sérülés veszélyét.

5. Parkolóhely, ráadásul ingyen – több mint 600 ingyenes parkolóhely.

6. Ha zavar, hogy méregetik más edzőteremben a férfiak, akkor nyugodtan edzhet női részlegükön.

7. Akkor edzhet, amikor eszébe jut – a Speedfit Stúdió hétfőtől vasárnapig 6-tól 24 óráig van nyitva.

8. Alakját tovább javíthatja egy kis barnasággal – a SpeedSunnál ötpercenként 290 Ft-ért barnulhat.

9. Profi edzésprogramja lehet – személyi edzőik segítségével a siker garantált.

10. Fitneszszolgáltatásuk elszámolható az összes egészségpénztárnál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fegyveres rablás Győrben: elmenekült a pénzzel

Fegyverrel rabolt ki Győrben egy utazási irodát egy férfi csütörtökön délben. A rabló mintegy 200 ezer forinttal eltűnt a belvárosban. Tovább olvasom