Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Sorra törtek az autók a megyében, gyermek is megsérült egy győri balesetben - fotók

Egy sofőr éppen akkor emelte ki a parkoló autójukból a gyermekét, amikor a járművüknek ütköztek. Együtt estek az árokba.
Az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel és 9 anyagi kárral járó balesetnél intézkedtek a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében - tájékoztat honlapján a rendőrség.

A 82-es főúton, Zirc felől Győr irányába haladt egy autó vezetője szerdán 14 óra 3 perckor. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között letért az út jobb oldali kavicsos padkájára. Onnan a sofőr a kormányt balra visszarántotta, ám ekkor a gépkocsi feletti uralmát elveszítette, így a jobb oldali árkon keresztül a rézsűre felhajtott és autójával felborult. A balesetben a sofőr és utasa is megsérült, a mentők kórházba vitték őket.
Ugyanezen a napon 16 óra 3 perckor egy másik sofőr közlekedett Győrben, a Hűtőház úton a Hecsei út felől, a Reptéri út irányába. Közlekedése során - egy egyenes útszakaszon - későn vette észre az előtte haladó és forgalmi okból lassító autót, aminek nekiütközött. A balesetben az okozó jármű utasa megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a gépkocsivezetőt további mintavételre a előállították.
Győrben, a Szauter út felől a József Attila út irányába közlekedett 15 óra 58 perckor egy autó vezetője a járművéhez kapcsolt utánfutóval. Közlekedése során - figyelmetlenségéből adódóan - későn észlelte az előtte feltorlódott gépkocsisort. Autóját fékezte ugyan, de ennek ellenére a vizes úton megállni nem tudott és az út jobb szélén nekiütközött egy parkoló autónak. A parkoló gépkocsi vezetője éppen akkor emelte ki a kocsiból a benne ülő gyermekét, akivel együtt az ütközés erejétől a füves árokba esett. A baleset következtében a gyermek megsérült, őt a mentők kórházba vitték.
Fotók: rendőrség
Fotók: rendőrség
Vág belterületén, a Templom utcában 16 óra 40 perckor történt egy újabb személyi sérüléssel járó baleset. A fenti helyszínen egy autó vezetője haladása során utolért, majd megelőzött egy vele azonos irányba haladó motorost. A sofőr az előzést követően nem húzódott vissza időben a sávjába, ezért nekiütközött a vele szemben közlekedő autónak. A baleset során a vétlen sofőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A balesetek bekövetkezésének körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.


 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kijött az új Fiat kerékpár? Bicikliúton hajtott az autós Győrben - videó

Kijött az új Fiat kerékpár? Bicikliúton hajtott az autós Győrben - videó
Így előzte a dugót a Fiat sofőrje. Tovább olvasom