Kisalföld logö

2016. 10. 23. vasárnap - Gyöngyi 5°C | 15°C

Sokoró Fesztivál: az eső se ronthatta el

Ismét megrendezték a Sokoró Fesztivált az elmúlt hétvégén Sokorópátkán.
"Sokorópátka történetében soha ilyen sokan nem voltak egy helyszínen, soha ilyen sokan nem szerepeltek egy programban." - olvasható a sokoropatka.kisalfold.hu oldal tudósításában.

Tizennégy település nyugdíjas klubja kétszáznegyven fővel képviseltette magát a megnyitón. Programjukban betyárdalok szerepeltek. A futókkal, a lövészek harminckilenc versenyzőjével, az ide látogató érdeklődőkkel, a helyi lakossággal együtt hét-nyolcszáznyi volt a szereplők, az érdeklődők, közreműködők száma a megnyitó időpontjában. A két napos rendezvényen a falvak bemutatták a mikrotérség értékeit, illetve a nyugdíjas klubokon kívül néhány kistérségi és szomszéd kistérségi együttes is lehetőséget kapott egy-egy műsorszám előadására.

Felpécnek, Győrszemerének, Kajárpécnek, Tényőnek és Sokorópátkának egy-egy pavilonban módja volt bemutatnia települését.

Az öt térségi kötődésű, vagy itt élő alkotó műveiből rendezett kiállítás szintén nagy sikert aratott, miként a kisszámú kézművesek bemutatkozása is.

A második napi esős idő sokat ártott a fogathajtó verseny résztvevőinek és – szabadtéri program révén nyilván az érdeklődés sem volt olyan mértékű, mintha sütött volna a nap.

Az eseményről készült beszámolót és fotókat megtekinthetik a sokoropatka.kisalfold.hu oldalon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Behajtás csak három hónap után

Győr-Moson-Sopron - Az Égáz- Dégáz Zrt.-től kapott tájékoztatás szerint általánosságban elmondható,… Tovább olvasom