Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Sokakat várnak a folyóparttisztításra

Győr - A tavalyi 550 személynél is többet várnak a holnap reggel 9 órától zajló folyóparttisztításra – jelentette be Herkely Ákos, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) helyi szóvivője.
A szinte minden pártot, civil szervezeteket, a teljes kajak-kenu szakosztályt és több száz középiskolást megmozgató idei akció előkészítéséről tartott csütörtöki tájékoztatón részt vett Havasi Ferenc elnök, Molnár István alelnök (30/9271-918), Szarvas Klára környezetvédelmi (30/4974-310), Szabó Ildikó ifjúsági szekcióvezető (20/5769-624). A győri szocialistákat Németh Árpád, a Fideszt Borsi Róbert, a Pro Urbét Bárány István, az MDF-et Takács Miklós képviselte, és itt üdvözölhették Molnár Szabolcsot, a szemétszedést követő gulyáspartit finanszírozó OpenHouse cég képviselőjét is.

Szarvas Klára főszervező elmondta, az éppen levonulóban lévő árhullám némileg módosította a szemétszedés helyszíneit. Az Aranypart mellett a Radó-sziget mindkét oldala, az Iparcsatorna és a Rába felett átívelő Petőfi híd környéke is a célpontok között van. A kiindulási pont ettől függetlenül az Aranypart, itt az úgynevezett „Lapos Tanszéknél" lesz a gyülekező negyed kilenctől. Kesztyűt mindenkinek biztosítanak, és zsákból sem lesz hiány a Szinflex cég jóvoltából. A munka- és egészségügyi óvó rendszabályokra szakemberek hívják fel a folyóparttisztítók figyelmét, a rend és közbiztonság fenntartásában a rendőrség, a közterület-felügyelet, sőt, a mezőőri szolgálat is közreműködik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Italba és vérbe fojtott óesztendő

Győr–Zalabér - Nem talált mentséget a Győri Ítélőtábla: jogerősen 12 évre ítélte azt a fiatal… Tovább olvasom