Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Sikeres téli államvizsgák

A Széchenyi István Egyetem téli államvizsga-időszakában 20 szakon 368 hallgató diplomázott le.
Szombaton 297 nappali, 71 levelező vagy távoktatási tagozaton végzett hallgató vette át oklevelét az egyetemi csarnokban. A műszaki menedzserek hét féléves tanulmányi ideje a közelmúltban fejeződött be, a végzősök közül kilencvenhárman teljesítették sikeresen az államvizsga- és a nyelvi követelményeket.

Közlekedésmérnöki diplomát ötvenheten vehetnek át, ugyanennyien kapnak közgazdász-, félszázan mérnök-informatikusi oklevelet, gépészmérnökként huszonnyolcan kezdhetik pályájukat. Huszonkét hallgató kiváló tanulmányi munkáját külön oklevéllel ismerte el az egyetem.

A frissdiplomások többségében a térség munkaerőpiacán helyezkednek el. Munkába állásukat segíti, hogy az egyetem Karrier irodájába folyamatosan érkeznek a nyugat- és felső-dunántúli cégek állásajánlatai, s a frissdiplomások ismerik és alkalmazzák az új álláskeresési technikákat, módszereket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új Peugeot-oktatóközpont létesült a megyeszékhelyen

A Peugeot Hungária új oktatóközpontot létesített a győri Lukács Sándor Szakközép-, Szakiskola és Kollégium együttműködésével. Így biztosítja a Peugeot-szervizek szakembereinek utánpótlását, illetve folyamatos továbbképzését.Az iskola Észak-Dunántúl legnagyobb szakközépiskolája, a nappali tagozaton 1400-an tanulnak. Tovább olvasom