Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Sikeres lomtalanítás Adyvárosban

Az elmúlt szombaton kihelyezett hulladékudvar működött Adyvárosban, az egykori Grabo-sátor melletti használaton kívüli sportpályán.

 Radnóti Ákos önkormányzati képviselő elmondta, hogy 8-18 óra között közel 14.000 kg hulladékot hoztak el a lakók, amelyből: lom hulladék: 6.640 kg; építési, bontási hulladék: 3.120 kg; műanyag és papír csomagolási hulladék: 890 kg; zöld hulladék: 720 kg; elektronikai hulladék: 2.220 kg; gumiabroncs: 240 kg

Összesen 279 lakó jelent meg a lomtalanításon, amelynek 86%-a adyvárosi volt. A képviselő szerint az akció adatai igazolják a kezdeményezés sikerét, így a lakók közvetlen közelükben meg tudtak szabadulni a feleslegessé vált dolgaiktól, s ezzel Adyváros továbbra is az egyik legtisztább városrész marad Győrben.

Lomtalanítás Adyvárosban


"Jövőre is szeretnék folytatni, természetesen addig is rendelkezésre állnak a külső helyszínek hulladékudvarai a győrieknek" - mondta Radnóti Ákos.

A képviselő köszöntét fejezte ki Dr.Somogyi Tivadar alpolgármesternek, aki belvárosban kezdeményezett hasonlót, s most kiterjedt más városrészre is, illetve a Győr-Szol Zrt-nek is a szakszerű munkavégzésért és feladatellátásért.

Továbbá a lakosságnak, akik "felelős magatartást tanúsítva hozzájárultak ezzel is városunk tisztaságához, s külön a közös-képviselőknek is, akik fontos szerepet játszottak az akció tájékoztatásáról."

Olvasóink írták

  • 1. anuvuk 2013. május 30. 21:24
    „És mi lesz a nem szállítható heverő betéttel és a fotellel, mert itt a képen csak apróságokat látok!!
    A hangjelzéssel ellátott lomis autó a megoldás! A pincékben, fokozott a tűzveszély a sok lom miatt!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elment Tóth Tahi Máté!

Kegyetlen tömörséggel került fel a közösségi háló egyik délutáni posztjába: Emberek, akik… Tovább olvasom