Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Siker 20 év várakozás után: Szíj Melinda kedvenc dalával jutott tovább

A Megasztár ötödik döntőjében Szíj Melinda Barbra Streisand dalát énekelte - 20 évet várt erre a lehetőségre. A győri hölgy lehengerlő stílussal hatott a közönségre.

Mester Tamás szerint rock kategóriában Bence nyert. Szíj Melinda tovább jutott Barbra Streisand dalával.

Fridi szerint Melinda ismét tévesztett a dal ritmikájában, Mester Tamás azonnal a versenyző védelmére kelt. A másik két zsűritag csak dicsérni tudta a 41 éves versenyző szereplését.

Online közvetítés

23 óra 32 perc - A búcsúdal tehát Gusztos Bencének szól. Szíj Melindának megérte 20 évet várni arra, hogy elénekelhesse Barbra Streisand dalát: biztos továbbjutóként ott van a legjobb 8 énekes között, így jövő héten is színpadra áll, s talán újra táncra perdül majd.

23 óra 29 perc - Mester Tamás mondta ki a végszót: Lakatos Yvette marad a műsorban.

23 óra 27 perc - Lakatos Yvette és Gusztos Bence közül dönt a zsűri.

23 óra 26 perc - Egyetlen biztos továbbjutó hely van már: Szeleczki Dávid foglalhatja el.

23 óra 25 perc - Giorgio is a legjobb 8 között. Továbbjutott Tolvai Renáta.

23 óra 23 perc - Jövő héten is szerepelhet Kökény Attila. A nézők ismételten bizalmat szavaztak Szíj Melindának!

23 óra 22 perc - Biztosan továbbjutott Kállay-Saunders András. Patai Anna ezúttal megmenekült a párbajtól.

23 óra 21 perc - A műsorvezetők a színpadra szólítják a versenyzőket, a szavazás lezárult.

23 óra 18 perc - Gusztos Bence és Szeleczki Dávid a két utolsó helyen a szavazatok jelenlegi állásánál.

23 óra 13 perc - A zsűri értékelte az estet: Mester Tamás arra kéri a nézőket, hogy a tehetséget értékeljék. Eszenyi Enikő - mivel nem látta az összes produkciót - a közönségre bízza a versenyzőket. Presser Gábor szerint ez egy nagyon jó este volt. Friderikusz Sándor egyre jobban érzi magát hétről hétre, s kampányolt a Megasztár mellett a másik kereskedelmi televízió hasonló műsorával szemben.

23 óra 12 perc - Az utolsó közös fellépést láthattuk: Cserháti Zsuzsa I Love You Baby c. számát adta elő a még versenyben lévő kilenc énekes. (Kibírtuk volna az estét enélkül a produkció nélkül.)

23 óra 07 perc - Szeleczki Dávid és Gusztos Bence a párbajozó helyeken egyelőre.

23 óra 02 perc - A kereskedelmi szünet ideje alatt tekintsék meg Szíj Melinda ma esti szereplését, s szavazzanak tudósításunk elején feltett kérdésünkre: Ön szurkol Szíj Melindának?

Szíj Melinda a Megasztár 5. ötödik döntőjében.


22 óra 59 perc - Rövid összefoglalót tekinthettünk meg a lezajlott produkciókból. Összegzésünk szerint Patai Anna teljesített a leggyengébben, míg Kökény Attila, Szíj Melinda és Kállay-Saunders András nyújtotta a legjobb előadásokat.

22 óra 55 perc - Giorgio és Lakatos Yvette az utolsó két helyen a szavazatok jelenlegi állásánál.

22 óra 52 perc - A versenyzők most már csak a szavazókban bízhatnak, mind a kilenc fellépőt láthattuk.

22 óra 48 perc - Mester Tamás megerősítette, hogy ˝helyén van a hallásunk˝: voltak itt hamis hangok a produkció során. Az előadói képességeit a versenyzőnek mindegyik zsűritag kiemelte.

22 óra 46 perc - ˝Lonely No More˝ c. számot énekelte Dávid.  A show része az előadásnak elterelte a versenyző figyelmét a helyes hangokról meglátásunk szerint.

22 óra 43 perc - Az utolsó versenyző, Szelecki Dávid áll a színpadra.

22 óra 39 perc - Mester Tamásnak tetszett a produkció, Friderikusz Sándor szerint is minden rendben volt. Presser Gábor véleménye is megegyezik a zsűri többi tagjával.

22 óra 35 perc - A ˝Moulin Rouge˝ költözött a Megasztár színpadára, Tolvai Renáta inkább dögös volt, kevésbé figyelt a dalra meglátásunk szerint.

22 óra 27 perc - ˝Vadmacska˝ Tolvai Renáta következik a showban - a reklám után. Reni eloszlatta a tévhiteket, s Liptai Claudia álomvilágát: nem alkotnak egy párt Kállay Saunders Andrással.

22 óra 22 perc - A zsűri minden tagja nagyon dícsérte Melindát - Friderikusz Sándor némi kritikát fogalmazott meg, a közönség kifütyülte a zsűri kötekedő tagját.  

22 óra 19 perc - Melinda 20 évet várt ezekre a pillanatokra, s most teljesült az álma: Barbra Streisand dalával tarolt a győri hölgy, s valóban táncolt!

22 óra 15 perc - Jön Szíj Melinda!

22 óra 13 perc - Megérkezett Eszenyi Enikő a stúdióba.

22 óra 10 perc - Tilla szerint Kállay-Saunders András egy ˝gyönyörű férfi˝ - ez mindenképpen érdekes kijelentés a műsorvezetőtől.

22 óra 08 perc  - A Mercy c. slágert élvezhetően adta elő András, a lányok sikolyaitól kísérten.

A zsűriben Friderikusz Sándor és Mester Tamás között folyamatos a civakodás, de most egyetértettek abban, hogy az előadás nagyon jó volt.

22 óra 02 perc - Kállay-Saunders András következik - Claudia már most utalásokat tett a versenyző szerelmi életére, erre számítsunk a produkció értékelése után is.

21 óra 52 perc - Reklámáradat akasztja meg a műsormenetet, azonban hamarosan következik Szíj Melinda, aki 20 éve vár arra, hogy nagy közönség előtt énekelhesse Barbra Streisand dalát.

21 óra 51 perc - A győri hölgy ugyanott áll a jelenlegi szavazatok alapján , ahol legutóbb - hogy pontosan hol, azt egyelőre fondorlatosan eltitkolják a műsor készítői.

21 óra 50 perc - Melinda nagyon jól szerepelt a ˝közösben˝, a közönség tombol.

21 óra 46 perc - Közös produkció következik: a kilenc legjobb versenyző a Queen egy slágerét adja elő.

21 óra 43 perc - Komoly intonációs zűrök voltak a dal elején Presser Gábor szerint a versenyzőnél, Friderikusz Sándor nem volt elragadtatva az előadástól.

21 óra 40 perc - Az Always c. dal közben saját elmondása szerint kedvesére gondolt Bence. Ha a címzettet meg is találta, mellettünk kicsit elhaladt a produkció.

21 óra 37 perc - Gusztos Bence Bon Jovi számmal bizonyíthat a következő percekben.

21 óra 33 perc - Mester Tamás kicsit unatkozott, egyébként dícsérte a versenyzőt. Friderikusz szerint Giorgio megszépült a dalban, teljes értékű produkciót nyújtott.

Liptai Claudiától ma nem biztos, hogy számíthatunk másra, minthogy a versenyzők magánéleti kapcsolataiban, érzéseiben vájkáljon.

21 óra 31 perc - A ˝She's The One˝ dallamai áradtak szét a stúdióban. Robbie Williams slágerét egy közepesen jó teljesítménnyel adta elő a táncmozdulatairól elhíresült fiatalember.

21 óra 27 perc - Giorgio áll színpadra elsőként a szünet után.

21 óra 19 perc - Kereskedelmi szünet a csatornán. Ön szurkol Szíj Melindának? - szavazzon tudósításunk előzményeinél!

21 óra 17 perc - Melinda kicsit lejjebb csúszott a szavazati listán, most nem mondták meg konkrétan, hogy hányadik helyen áll - lefelé mutató piros nyíl jelzi a negatív helyváltozást.

21 óra 11 perc - A versenyző kicsit bizonytalannak tűnt az elején, a végére kiteljesedett a dal. Presser Gábor szerint Kökény Attila lehet az új Zámbó Jimmy.

21 óra 09 perc - Kökény Attila Love storyba veti magát.

21 óra 06 perc - Presser Gábor szerint szépen énekelt Yvette, Friderikusz Sándor is dícsérő szavakat fogalmazott meg.

Liptai Claudia szerelmi életéről faggatja a versenyzőt, sablonos kérdésekre kitérő válaszok születtek.

21 óra 04 perc - ˝Because of you˝ - Kelly Clarkson számát adta elő Yvette. A dal vége erősebbre sikeredett, eleinte nem volt túl sok érzelem az előadásban meglátásunk szerint.

21 óra 01 perc - Lakatos Yvette következik a Megasztár színpadán.

20 óra 59 perc - Friderikusz Sándor szerint minden hang a helyén volt, de Annácska nem adott a dalba semmi pluszt - a közönség kifütyülte Friderikuszt. Mester Tamás dícsérő szavai után Presser Gábor is pozitív kritikát fogalmazott meg a produkcióról.

20 óra 56 perc - Lovefool a szám címe, amit a pöttöm lány énekel érzésünk szerint nem túl meggyőzően.

20 óra 53 perc - Az első fellépő Patai Anna. A kislány már kétszer szerepelt kieséses szituációban, most újra bizonyíthat.

20 óra 51 perc - Szíj Melinda az első helyen a szavazatok jelenlegi állásánál. Lakatos Yvette kapta eddig a legkevesebb voksot a nézőktől.

20 óra 49 perc - Eszenyi Enikő még nincs jelen a stúdióban, színházi elfoglaltságai miatt csak később érkezik. Mester Tamás, Presser Gábor, Friderikusz Sándor készen áll a versenyzők értékelésére.

20 óra 45 perc - Elkezdődött a Megasztár ötödik döntője. Szól a Hangrobbanás, a győri Szíj Melinda láthatóan élvezi a nyitányt. 

Előzmények:

Szíj Melinda hétről hétre nagyszerűen teljesít a Megasztár 5 színpadán. A múlt heti döntőben Máté Péter klasszikusát énekelte olyan sikerrel, hogy elsőként jutott tovább a legjobb 9 közé.

Az ötödik - péntek esti - Mega-showban szerelmes dalokkal készülnek a versenyzők, a győri hölgy produkciója az előzetes hírek alapján érdekes meglepetést ígér.Fotó: TV2
Szíj Melinda. Fotó: TV2

Olvasóink írták

48 hozzászólás
 • 48. sion1 2010. november 09. 20:25
  „Na tessék! Itt is csak egymást tudjátok csesztetni! Okos, értelmes, emberek! Vagy drukkoljatok Melindának, vagy ne is írjatok. Ha csak egymásra van véleményetek, azt más hová is lehet mondani. Azután pedig le lehet húzni vízzel! Ez már nem negatív hozzászólás, amit itt végig lehet olvasni, hanem értelmiségi szint fitogtatása egymással szemben.
  Melinda! Megint itt vagyok és még nagyon sok emberrel, akikkel napi viszonyban vagyok csak neked drukkolok és a családodnak jó egészséget, a gyerekeknek pepig kitartást és boldogságot, hogy ilyen nagyszerű édesanyjuk van!
  Ne foglalkozz azzal, hogy most meg azon csamcsognak, hogy hat újjal születtél! Látod, mindig van valami, amin lehet üzletelni! Gondold meg hányan vettek most újságot, hogy mi is van veled. Ez az üzlet.
  Te csak magaddal foglalkozz és énekelj nekünk, mert szeretünk téged a Marinénitől a Pistabácsiig!
  Ja! Többiek, ha akartok témát váltani, most az Aktívban lehet szavazni, hogy akartok enni kutyahúst, vagy nem? Már az Alkotmány Bíróság előtt van egy kérelmező levele? Lehet gyűjteni az aláírásokat. Nekem négy kutyám van, de ha tehetném még több lenne. Isten a kutyát nem arra teremtette, hogy meg egye az ember. Ugyan úgy a majmot sem! Na most meg a Melinda Táltos ember megy az aktívban!
  Drága Melindám! Ne foglalkozz senkivel, csak a te sikereddel! Drukkolok neked teljes szívemből és lelkemből! A gonoszkodók pedig el fogják nyerni méltó jutalmukat, hidd el nekem!”
 • 47. ádám+éva 2010. november 04. 09:50
  „Üzenem Melindának,ne törődjön a negatív hozzá szólókkal csak az irigység beszél belőlük, mert 20-30 évi gyakorlás után sem tudnának így énekelni. Én csak azon csodálkozom, hogy a szürke kisegér álarca mögött milyen ügyesen el tudott rejtőzni.Csak ügyesen, és teljes erő bedobással mert igazán meg érdemelné a fődíjat.”
 • 46. elemér 2010. november 01. 23:49
  „Ez pont forditva van, lehurrognak mert a többség ért hozzá csak te nem.”
 • 45. dr73 2010. november 01. 18:56
  „Ez az ami senkit nem érdekel...ahogy engem sem.Aki ért hozzá,azt a nagy többség lehurrogja,mivel nem értenek hozzá,és ez így természetes :)”
 • 44. elemér 2010. november 01. 15:31
  „Akik a tehetséget nem ismerik el azok mind egyenlök a nullával.”
 • 43. dr73 2010. november 01. 12:33
  „A 2 zsűritag is meg van fizetve a műsorért!Itt rég nem a tehetségekről van szó,hanem az sms-ekből befolyó pénzről.
  Te nekem nem tudod elmagyarázni,mert nem értesz hozzá.Ezt itt jegyezd meg,mert egyenlő vagy a nullával.”
 • 42. elemér 2010. november 01. 11:35
  „Eltudnád énekelni de nem biztos hogy sikeressen. Valami tehetség is kell oda. Melinda jó volt akkor abban az idöben, mikor elöadta. Lényeg az hogy a 2 zsüri tag aki legjobban ért ilyesmihez elismerte és ezt elmagyarázta, mint ahogy azt én neked itt most. Te véleményed pedig egyenlö a nullával.”
 • 41. dr73 2010. november 01. 11:00
  „20éven keresztül gyakorolnám a Maria Callas valamelyik áriáját,akkor el is tudom énekelni azt.

  Hülyeség!A sportban egyének vannak,és adott idők,vagy jó vagy akkor abban a pillanatban vagy mehetsz haza.”
 • 40. elemér 2010. november 01. 10:22
  „Itt arrol van szó hogy milyen komplikált és nem hogy meddig gyakorolta. Igy van ez a sportban is.”
 • 39. dr73 2010. november 01. 09:53
  „elemér! szövegértelmezési problémád van????

  Ezt a számot 20 , azaz 20 évig gyakorolta!!!!!!!! még jó hogy elénekelte :S”
 • 38. elemér 2010. november 01. 02:08
  „Ketten tudták a zsüriben hogy az milyen nehéz szám volt elénelni. Mind a kettö zenész és tud angolul. Melinda tultett magán.”
 • 37. hotdog77 2010. október 31. 20:26
  „..... ki azt a melindát mert a végén elviszi a pálmát!!!!!!!!!!!!!meglessz bundázva ez!ja! már a kérolya is pöpec lett!nemjönnének ideis megcsinálni a házamat? fizetni a számlákat?stb... pedig énis csoro vagyok!20 év után ne sirjon a szálya,nekemis voltak családi problémám mégis fedél van a felyem felett!!!!!!!!!ez nemlessz igazságos!buda bunda bunda az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 36. GD 2010. október 31. 02:43
  „"Siker 20 év várakozás után: Szíj Melinda kedvenc dalával jutott tovább"

  Szerintem 20 évvel ezelőtt egy fórumozó sem gondolta,hogy Melindát pont a kedvenc dala fogja továbbjuttatni péntek este :)))

  27. hozzászólás Epoxigyanta 2010.10.30. 13:25
  "Szeretnék látni Giorgoról és Melindáról együtt egy erotikus akt sorozatot valamelyik magazinban!
  Nehogy már csak azt a szerecsen gyereket fotózzák..."

  Nyugi! Pár évvel ezelőtt Tóth Vera sem vetkőzöt.... :))))”
 • 35. SkyNet 2010. október 30. 20:30
  „Nem egy sztár (főleg nem MEGA) alkat, a hangja nem rossz, kiváló musical énekes lehet belőle, ennyi-de nem sztár.”
 • 34. fortuna54 2010. október 30. 18:36
  „33-mas.Mért nem huzzátok már el a csikot,csufolódo senkik?Ki a fene kiváncsi már rátok? Egyszer megmondtátok ocsmárló véleményteket,és tovább már kezdetek unalmassak lenni. Mért nézitek,ha olyan rossz a program?”
 • 33. dr73 2010. október 30. 17:57
  „Mindenkinek van véleménye,és el kell viselni a negatív kritikát és véleményt is!Nem vagyunk egyformák kérem szépen.

  20évig gyakorolta.... :-) na ez látszott is....

  Ja,az előadása LAS VEGASBA való volt.mmmmmmmmmmmmmegasztár!hipp hipp hurráááá

  A "díva" :D

  vicc”
 • 32. máris 2010. október 30. 16:52
  „Ezt a sok borzalmat, amit a rosszmájúak összeirkálnak Melindáról, mind őket minősíti!
  Ha , tényleg nem tud sem énekelni, sem menni, beszélni, táncolni, akkor mért szavaznak
  rá, sok ezren! Ezek szerint, mindenki, SÜKET, ÉS MÉG VAK IS ??????”
 • 31. BsBe 2010. október 30. 16:18
  „Kedves soproni 2010.10.30. 15:42 azért nem jelentkeztem, mert tisztában vagyok a képességeimmel, és nem csinálom bohócot magamból. Attól, hogy nekem nincs hangom, és előadói stílusom, még Melindának sem lesz. Ahogy az előzőekben írták, hogy az a baj Melindával, hogy nem tud énekelni. Viszont az is kiderült, hogy sajnos beszélni és mozogni (táncolni) sem tud.... úgy megy mint egy öreg asszony.Szörnyű !!!!!!! volt.
  Nem láttam egyik adást sem, csak a tegnap estit, (részlegesen) a mai napon egy ismerősömnél felvételről.
  Az egész egyszerűen iszonyú. Sajnos nem csak Melinda, hanem a többi előadó sem oda való. Megértem, hogy ebből a 9-10 emberből nehéz választani.
  Szofi13 2010.10.29. 21:58 semmi különbség a két előadó között, nagyon is egyformák. Annak a kislánynak is van olyan hangja, mint Melindának, de ennyi. Csak nála még érthető, - mert fiatal - a feltűnési vágy...
  Függetlenül ettől, borítékolva van, hogy Melinda nyer, (függetlenül az ama-k mennyiségétől) mivel annak a műsornak pontosan ez a célja.”
 • 30. knifemaster 2010. október 30. 15:59
  „Majd valaki árulja el, mennyivel lett előrébb hogy egy jót fikázhatott.
  :)”
 • 29. demeter 2010. október 30. 15:51
  „jól látom? playback az egész???”
48 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ügyész nélkül nincs tárgyalás

Az Alkotmánybíróság tavalyi döntésének köszönhetően januártól minden tárgyaláson jelen kell lennie a vád képviselőjének. Tovább olvasom