Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Seres Mária kedden a megyében agitál és gyűjti a szignókat

Győr - Az utolsó nagy hajrába érkezett az a különös népszavazási kezdeményezés, melyet egy négygyermekes családanya indított a politikusok jelenlegi költségtérítési rendszerének felszámolásáért. Seres Mária kedden Győrben és Sopronban kampányol.
A népszavazás kiírásához szükséges 200 ezer aláírásnak február 7-ig kell összejönnie, vagyis ebben a pár napban még több mint 47 ezer újabb egyetértőt szükséges találni az ügy mellé.

Aki nevét szeretné adni a kezdeményezéshez, február 3-án, kedden délután 16.30-tól körülbelül 18 óráig, Győrben a Baross úti McDonald’s előtt minden további nélkül megteheti.

A győri aláírásgyűjtőknek vélhetően ez lesz az utolsó akciója, melyen a négygyermekes családanya is részt vesz.


Így kezdődött: az első aláírásgyűjtés a Baross úton decemberben.
Így kezdődött: az első aláírásgyűjtés a Baross úton decemberben.


Szombaton csúcsot döntöttek

Mind azt Németh Zsolttól, az egyik győri aláírásvadásztól megtudtuk: január 30-án csúcsot döntöttek, több mint 500 szignót sikerült gyűjteniük. Dr. Párkányi Mátéval és Hidvégi Lászlóval közösen eddig ők gyűjtötték a negyedik legtöbb aláírást Seres Mária népszavazási kezdeményezéshez.

Nem csupán Győrben és Sopronban, hanem kisebb településeken is összefogtak az emberek. Győrben 13-an, Sopronban 8-an, miközben Mosonmagyaróváron 3-an gyűjtik az aláírásokat, de Darnózseliben, Gönyűn, Hegyeshalomban, Kópházán, Tényőn, Téten és Veszprémvarsányban is alá lehet írni a rengeteget vitatott költségtérítést jó eséllyel megszüntető népszavazást.

Győrben hétfő estéig egyébként 3788 aláírás, Sopronban 933 szignó jött össze – összesen pedig 5238 aláírást postáztak a megyei gyűjtők Seres Máriának.

Mindez azt jelenti, hogy hazánkban csak Pest, Fejér és Szabolcs megyében gyűlt össze mostanáig több támogató aláírás.

Seres Mária Sopronba is ellátogat!

Kedden Sopronban 15 órától 15.30 óráig a Várkerületen, az OTP előtt (eső esetén a "nagy ABC") lesz aláírásgyűjtés Seres Mária részvételével.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. Telepathia 2009. február 04. 09:56
  „Mélyen Tisztelt lgk és FB!
  Egyetértek, a demokrácia nagyon sokba kerül. Nem csak a választásokon kell sporólni, hanem az országgyülési, önkormányzati képviselők és önkormányzatok és köztisztviselők magas számán egyarát. Több mint 100 milliárd forintot lehetne évente megtakarítani. Ezen felül még többe kerül a vezető pártok részéről választások előtt nagyon költsége és választásoknál drágább kampány.Javasolnám, hogy az összes választásokat egyszerre bonyolítsák le. Ne külön -külön az országgyűlési- és az önkormányzati képviselői és sz esetleges népszavazást. Legyen csak egyfordulós.Sok felesleges költséget takarithatnánk meg a pénzügyi váság idején.
  FB javaslata sajnos nem helyénvaló.. Mivel mindnyájunk előtt nyilvánvalóvá teszem, hogy az internetre forditandü összeg több mint kétszeresét havonta a Máltai Szeretet Szolgálat Emelt szintú Idősek Otthonának számlájára utalom át.Kérem megondolatlanságáért legyen szíves kérjen elnézést. Köszönöm.”
 • 23. zotya975 2009. február 04. 09:42
  „Telepathia! Ezt hajtogatod egyfolytában, de még mindíg nem tudjuk hogy mi az oka neki? Már nagyon unalmas! Ráadásul Seres Mária nem magára szakított időt hanem szerintem sok embert érintő kérdéssel foglalkozik, de te még mindíg csak ott tartasz hogy de nagyon ráér! Nekem is 3 gyerekem van, rendesen tanulnak, a feleségem mos, főz ,takarít, dolgozik, nincs nagy szülő a közelben aki rendszeresen besegítene, mégis van idő sokminden másra. Mit kell ezen fenakkadni? Miért zavar téged hogy Ő ráér ilyennel foglalkozni? Vagy érintett vagy a kérdésben? Mert akkor megértem.”
 • 22. Telepathia 2009. február 04. 09:30
  „mindig is lesznek ilyen ráérős négy gyermekes családanyák!”
 • 21. zotya975 2009. február 03. 19:11
  „Kedves Telepathia ! Lehet hogy többet foglalkozik a gyerekeivel, mint az akinek itt olyan nagy hangja van a dologról. Jellemző, hogy vki elkezd egy jó dolgot, és akkor nem támogatják egy nyamvadt aláírással, ami nem kerül semmibe, meg 5 perc, nem, hanem egyből támadják, de hogy miért? Irigység? Rosszindulat? Vagy inteligencia hiánya? Vagy mindhárom.”
 • 20. papa81 2009. február 03. 16:48
  „Látom páran megint okosak akarnak lenni. Na ezért tart ott ez a nyamvadt ország ahol tart. Itt a lehetőség változtatni legalább 1 dolgon. Vagy esetleg teljesen mindegy, hogy mire is megy el az a rengeteg pénz a T. Házban? Szerintem nem. Lehet menni aláírni, vagy ha nem, akkor nagyon csöndben ülni és nem problémázni, hogy a politikusaink így megy úgy lopnak.
  Őszinte elismerésem Mária felé, Ő mert kiállni mindnyájunk érdekében!
  Ha csak otthon ülünk és bosszankodunk akkor itt soha semmi nem fog változni, ezt a "kedves" képviselők már nagyon jól tudják és röhögnek rajtunk!!! Pár hónap, év és az ország maradékát is szétlopják. Igaz már nem sok minden van...”
 • 19. Valaki 2009. február 03. 15:50
  „16. NZs 2009.02.03. 15:33

  Valaki, szerintem te is egy nagy "maszopos" kezdeményezés lehetsz, különben nem írnál le ilyen baromságot!

  Marika ha jól emléxem, egy gonosz fityeszes gonosz feleségének a levelét lobogtatta! Azóta is várom a bizonyítékokat. :)))”
 • 18. Judytka 2009. február 03. 15:41
  „Végre valaki kezd valamit magával,és próbál valamit tenni(holott egyesek szerint játszhatna a gyerekeivel...)És másokat is erre buzdít,nem csak fanyalog,nyöszörög..Az a baj,hogy kevés az ilyen ember!Egyébként meg kedves
  Telepathia,mindannyiunkért tette(teszi)!Nem hiszem,hogy könnyű dolga van(majdnem)ár ellen...de nem adja fel.Inkább légyszives menj,és írd alá!”
 • 17. kackac 2009. február 03. 15:39
  „A kert végében, a termő gyümölcsfák mögött egy trágyadomb áll. A domb tetején két kukac - apa és fia - álldogál. Az ifjú kukac vágyakozva nézi a fákat és megkérdi apját:
  - Édesapám, jó almában élni?
  - Bizony, fiam, nagyon jó!
  - És, édesapám, jó-e barackban élni?
  - Jó bizony, fiam.
  - És cseresznyében?
  - Bizony ott is jó!
  - Édesapám, akkor mi miért élünk ebben a trágyadombban?
  - Tudod, fiam, ez a mi hazánk...”
 • 16. NZs 2009. február 03. 15:33
  „Valaki, szerintem te is egy nagy "maszopos" kezdeményezés lehetsz, különben nem írnál le ilyen baromságot!”
 • 15. NZs 2009. február 03. 15:24
  „Igen, Seres Mária is ülhetne otthon, játszhatna a gyerekeivel a jó melegben, mint te! Ezzel szemben Ő nem mástól várja, hogy tegyen valamit érte, hanem egy hete járja az országot reggeltől estig, találkozik az emberekkel, mindent megtesz, hogy az aláírásgyűjtés sikeres legyen! Elviseli azt a tömérdek mocskot, amit az idióták és hatalom bérencei a fejére zúdítanak a "nagyon szakértő", "hűde felkészült" okostojás fórumokon, ahol bármiről folyamatosan szakért a mérhetetlenül művelt közönség. Nem támadni kellene, hanem inkább becsülni, hogy végre jött valaki, aki mert és tudott is elindítani valami fontosat! Arról meg aztán végképp nem tehet, hogy "népszavazás" és "választás" címszó alatt mennyi pénz tűnik el nyomtalanul az úri és elvtársi pártokhoz közelálló tanácsadóknál, cégeknél... Ezért kerül 3-5milliárdba egy népszavazás, nem azért, mintha valóban annyiba kerülne!
  A "hajléktalanok" és "szegények" ügye meg egyáltalán hogy kerül ide..? Ja, tudom már, ez is egy olyan jól bejáratott demagógia, amit bármikor, bárhol el lehet sütni! "Miért nem adják inkább a szegényeknek?"
  Sok minden más mellett az ilyenek miatt tartunk itt, ahol tartunk, mint te! "Csak ne csináljunk semmit, jaj, csak hallgassunk, kushadjunk - abból biztos nem lehet baj!"”
 • 14. Valaki 2009. február 03. 15:20
  „Ez maszopos kezdeményezés lehet, különben már szétszedték volna h kádárikuszok. :)))”
 • 13. FB 2009. február 03. 15:08
  „Telepathia
  Erre is gondoltak: ha kiírják a népszavazást, akkor EP-választással egy időben lenne, így nem lenne plusz költség.”
 • 12. lgk 2009. február 03. 14:55
  „Telepathia
  "...a demokrácia sokba kerül"
  jelen állapotban meg mégjobban megfizetünk ha nem teszünk semmit se.

  "...inkább a hajléktalanokra és szegéynekre fordítanák!"
  Te is foglalkozhatnál velük pl:
  -abból a pénzből amit internetre költesz;
  -vagy szabadidődben netezés helyett.
  pfff”
 • 11. Telepathia 2009. február 03. 14:41
  „Seres Mária nagyon ráér, négy gyermekes családanya révén inkább gyermekeivel foglakozhatna! Váltság idején a népszavazásnak nem látom indokoltságát. Elsősorban azért sme, mert a demokrácia sokba kerül.
  Európai parlamenti választás, országgyűlési képviselői választás, önkormányzat képviselői és polgármester választás több mint 30 millárd. inkább a hajléktalanokra és szegéynekre fordítanák!”
 • 10. lgk 2009. február 03. 12:58
  „Én is aláírtam már. De lassan már valami összeesküvés elméletet kezdek szimatolni. Nem hiszem el, hogy nem jön össze ennyi aláírás. pfff
  Elszomorítónak viszont azt tartom, hogy a 200 ezer csak a népszavazás kiírásához kell. Ha ez ilyen nehezen jön össze, akkor el is áshatjuk magunkat.”
 • 9. soproni 2009. február 03. 12:52
  „Szomorú,hogy a politikusok mindent megtehetnek és aláírás gyűjtéssel lehet csak tenni a csalásuk ellen valamit.( Én már aláírtam.)”
 • 8. zotyo 2009. február 03. 12:51
  „Orbán Viktor (Fidesz)

  Ingatlan: XII. kerületi társasházi lakás 82+101 nm és a hozzátartozó 1544 nm telek 811/1000 részének a fele, 889 nm felcsúti belterületi telek, 601 nm felcsúti belterületi telek, 1569 nm felcsúti belterületi telek, 1463 nm felcsúti belterületi telek, 513 nm felcsúti belterületi telek - valamennyit 50 évre ingyenes használatra átengedte a Felcsúti Utánpótlásért Alapítványnak. (Tavalyhoz képest nincs változás.)
  Autó: Idei vagyonbevallásában nem szerepel személygépkocsi, tavaly még egy 2001-es évjáratú VW Golf 1.4-ese volt.
  Megtakarítás: 587 ezer forint, feleségével közös pénzintézeti számlakövetelés, 1,685 millió forint készpénz. (Tavaly még 13,665 millió forint feleségével közös megtakarítása és 3,439 millió forint feleségével közös pénzintézeti számlakövetelése volt, azaz megtakarításai 15 millió forinttal csökkentek.)
  Tartozás:A 2002-ben felvett 20 millió forintos jelzáloghitel még fennálló tartozása.
  Jövedelem: Képviselői tiszteletdíján felül havi bruttó 402 ezer forintos elnöki fizetést kap a Fidesztől. (Tavaly még havi 723 ezer forint volt az elnöki fizetése.) Könyvkiadásból az idén bruttó 4,2 millió forintnyi jövedelmet kapott a Helikon Kiadó Kft.-től (Tavaly könyvkiadásból 12,371 millió forint bevétele volt.)
  Szegénytől még ezt is elvennétek!”
 • 7. H.Gabi 2009. február 03. 12:50
  „Azért szomorú, hogy többmillió emberből, nem képes 200.000 aláírni.És csak sírnak a négy fal között, de tenni nem tesznek semmit...tipikus...”
 • 6. Putyilov 2009. február 03. 12:37
  „Én aláírtam. Drukkolok,hogy összejöjjön.”
 • 5. ecris 2009. február 03. 11:39
  „Szeghalmi!

  Agitál?
  Aki a hazájáért küzd az agitál? Undorító!
  Cionföld”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Seres Mária ma érkezik aláírásokat gyűjteni

Győr-Sopron - Személyesen is aláírásokat gyűjt ma délután Sopronban és Győrben Seres Mária, aki… Tovább olvasom