Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Segítő (mega)csillagok

Tényő–Győr - Öt megasztár szeretetből vállalta azt a koncertet, amelynek bevételével Fekete Mónika gyógyulását segítő kölni műtéthez járulnak hozzá.


A 12 éves kislány mozgásában korlátozott, csontozata törékeny, nem fejlődik.Tóth Vera, Bencsik Tamara, Molnár Ferenc Caramel, Mujahid Zoltán és Torres Dani október 29-én délután 5 órától Fekete Mónikáért énekel a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban. Ahogy Baranyai Krisztinától, a koncert egyik szervezőjétől megtudtuk: az öt megasztár a kérő szóra egyszerre és minden térítés nélkül vállalta a győri fellépést, amelynek bevételével a 12 éves tényői ˝üvegcsontú˝ kislány gyógyulását segítő, körülbelül ötmillió forintos kölni műtéthez járulnak hozzá. Mónika, aki egyébként kitűnő eredménnyel végzi az iskolát, mielőbbi gyógykezelésre szorul. Miként arról korábban lapunkban is beszámoltunk, csontozata nem fejlődik, mozgásában korlátozott, napjait babakocsiban tölti.

Fekete Mónika gyógyulását egy drága műtét segítheti, az öt megasztár a kérő szóra egyszerre vállalta a fellépést. Fotó: Kisalföld-archívum (K. Cs.)

Fekete Mónika gyógyulását egy drága műtét segítheti, az öt megasztár a kérő szóra egyszerre vállalta a fellépést. Fotó: Kisalföld-archívum (K. Cs.)

 

A kocertre Győrben, a Baross út elején található Tourinform-irodában (üvegpavilon) árusítják a jegyeket.
Az 1500 lelkes falu lakói, néhány lelkes szervező ˝vezényletével˝ egy emberként fogtak össze: az interneten több fórumon eredményes kupakgyűjtést hirdettek, helyi szereplők részvételével jótékonysági koncerteket szerveztek, a helyi motorosok pénzzel támogatták a kislányt és az édesanyját. A kölni műtét előkészítésében, a kijutásban az S. O. S. Alapítvány segíti a családot. A műtétet eredetileg októberre tervezték, de addig a német klinika nem ad végleges időpontot, amíg a műtét teljes összege nincs a kislány számláján. Az alapítvány közreműködésével azért szervezték meg a csütörtöki koncertet, hogy bevételével növeljék Mónika esélyét a felépülésre és az eredményes gyógykezelésre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Top 8: szavazzon Győr legrosszabb útjairól!

Győrben vezetés közben sokszor érzi az ember, hogy hullámvasutazik. Összeállításunkban a… Tovább olvasom