Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

Sajtónap díjakkal és fotókkal (videó)

Március 15. a szabad sajtó napja, s az évforduló alkalmából ünnepséget rendezett csütörtökön a győri Médiaklub.
A sajtónapi megemlékezés a Rát Mátyás téri koszorúzással kezdődött, az azt követő ünnepségnek pedig a Leier City Center adott méltó helyszínt.

Galéria! Fotók: Krizsán Csaba

A szabad sajtó napjára emlékező műsor és a vendéglátó házigazda, Mártonné dr. Baj Mária, a Leier Hungária ügyvezető igazgatójának köszöntője után átadták az idei sajtódíjakat.A győri Médiaklub idén Winkler Csabának, a Széchenyi István Egyetem sajtó- és kommunikációs titkárának ítélte oda kitüntetését a média munkájához való hozzájárulásáért, illetve annak segítéséért. A Médiaklub fő támogatója, az E.ON is kiosztotta kitüntetését: a Minőségi Újságírásért díjat Keszei L. András, a Kisalföld szerkesztő-újságírója vehette át Patay Lászlótól, az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. igazgatóságának elnökétől.

A Média 2003 Alapítvány a Kisalföld sportrovatának újságíróit, Szeitz Tibort, Szabó Gábort és Papp Győzőt részesítette elismerésben, a fiatal tehetségnek járó díjat pedig Pardavi Mariannak, az X-Meditor újságírójának adta át az alapítvány elnöke, Jancsó Péter.

A sajtónap díjazottjai (balról jobbra): Winkler Csaba, Szeitz Tibor, Keszei L. András, Pardavi Mariann, Szabó Gábor és Papp Győző. Fotók: Krizsán Csaba

Az elismerések átadását követően a Médiaklub támogatójának, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke, dr. Eötvös Pál megnyitotta "a világ legrövidebb kiállítását", amely Matusz Károly, a Magyar Távirati Iroda (MTI) fotóriporterének munkáiból készült.

Kiállítás nyílt Matusz Károly fotóriporter munkáiból. Fotók: Cseh Róbert


A tárlat Győr újságíróit és médiamunkásait ábrázolja munka közben, s a kiállítás különlegessége, hogy a fotókat a képeken szereplők a megnyitót követően megkapták ajándékba. A sajtónap jó hangulatát a Colombre Band győri együttes alapozta meg.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb együttműködés: Borkai írta alá a szerződést

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Telekom újabb együttműködési megállapodást kötött, amelynek… Tovább olvasom