Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

Saját dalokkal készül a félig győri RoseWood

Bár nem jutottak be az X-Faktor élő döntőibe, a győri Tóth Kamillával felálló RoseWood nem keseredett el és tovább folytatja a zenélést.

 

- Amikor kimondták, hogy nem jutottunk tovább a döntőbe, először csalódottságot éreztünk. A mentorház óta folyamatosan dolgoztunk azon a dalon, amit az első élő show-ban akartunk énekelni. Az a zene tényleg rólunk szól, megmutathattuk volna, milyenek vagyunk. Ezt nehezen dolgoztuk fel. Utána viszont már csak azt éreztük, mennyire jó lehetőséget kaptunk a műsortól. Rengeteget tanultunk és örülünk, hogy nagyon sokan megismerhették a RoseWoodot - kezdte a kisalfold.hu-nak Fügeczki Roland.

- Tovább zenélünk, semmiképpen sem hagyjuk abba. A visszajelzések alapján sokan megkedvelték a stílusunkat. Bízunk azokban a lehetőségekben, amiket az X-Faktor kapcsán elérhetünk, és szeretnénk fenntartani az önálló életünket, együtt élni, továbbtanulni Budapesten - tette hozzá a győri Tóth Kamilla.

A fiatalok a konkrét terveikről szólva elmondták, hogy már készülnek a saját dalaik, szeretnének videoklipet forgatni hozzájuk, és nemcsak hazai fellépések, hanem jövő nyáron egy külföldi miniturné is a céljaik között szerepel.

RoseWood az X-Faktor mentorházában. Fotók: RTL Klub

Érdekli, hogy mi történik a RoseWood környékén?
Kövesse őket a Facebookon itt >>

- A kapcsolatunkat csak megerősítette a műsor. A táborban és a mentorházban töltött napok eléggé megterhelőek voltak szellemileg, minden pillanatban a feladatra koncentráltunk. Nagyon jó, hogy ott voltunk egymásnak, ez segítette a közös célt, a felkészülést - fogalmazott Roland.

A jegyespár egyetértett abban, hogy a legnagyobb élményt a Tóth Gabival való közös munka jelentette számukra.

- Gabi a mentorház óta szívén viselte a sorsunkat, harcolt, kampányolt értünk, mindenben segített. Nagyon örülünk, hogy személyesen megismerhettük, együtt dolgozhattunk vele és rengeteget tanultunk tőle - mondta Roland.  

Kamilla hozzátette: - Gabi azt is megtanította, hogyan kell kifelé, a közönségnek közvetítenünk azokat az érzéseket, amik kettőnk között vannak - mesélte.

A különleges hangú énekesnő egyébként hétvégenként hazalátogat Győrbe. - Vár a család, a barátok, amikor időm engedi, hazatérek - zárta Kamilla.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SZEnergy Team - Első hely a spanyol üzemanyag takarékossági versenyen

A győri Széchenyi István Egyetem SZEnergy Team csapata első helyezett lett a IV. Murcia Solar Race elnevezésű üzemanyag takarékossági versenyen. Tovább olvasom