Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Rovarirtást néztek tűznek Győrben - fotók

Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók pénteken kora este Győrben, a Bercsényi ligetbe. Kiderült: téves riasztás történt.

Portálunk információi szerint úgynevezett meleg ködben végzett rovarirtást tartottak pénteken kora este Győrben, a Bercsényi ligetben. Egy bejelentő azonban úgy vélte, hogy tűz történt, ezért értesítette a katasztrófavédelmet.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


A győri hivatásos tűzoltó egységek, a bejelentésnek megfelelő erőkkel vonultak ki a helyszínre. Itt megállapították, téves jelzés történt, nem volt tűzeset.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Olvasóink írták

 • 9. nitrocircus 2013. június 01. 12:06
  „Én nem a tűzoltókat "hibáztatom", nekik ez a dolguk és helyesen is jártak el. Én csak azt mondom h meg lehetne előzni egy-két ilyen esetet. Mikor megy a hívás a szomszédból, hogy xy 32 szám alatt a 2. emelet füstöl, akkor a diszpécser látná, hogy ott épp rovarirtás van (ami füsttel jár), gyors telefon a céghez - nem tűz van, csak füst. És ennyi.”
 • 8. hümm 2013. június 01. 09:05
  „Kedves 5! Mibe is kerül? Szinte semmibe! Miért is? Járműveket megvették úgyis. Fiúk bére sem több sem kevesebb nem lesz attól ha dolgoznak, csupán üzemanyagköltségami emeli a kiadásokat. Húszezres nagyságrend, amennyit igenis ér a biztonságunk. Mieéőtt tárcsázok, körbenézek esetleg megpróbálok megbizonyosodni arró, mi ég, hányan vannak veszélyben és hasonló alapdolgokról. Tűzoltók tették amit kellett, a bejelentés nem rosszindulató, félrevezető volt, kijöttek, megnézték, és visszamentek. Ez a doguk és kész.”
 • 7. Cumulus 2013. június 01. 06:24
  „Ha a szomszéd hívta a tűzoltókat: átszalad a szomszédhoz, mit csinál szomszéd, ég valami? Áh csak a rovarokat füstölöm ki a konyhából! Jah, akkor nem hívom ki a tűzoltókat! :-) :-) :-) he-he”
 • 6. festéktüsszentő 2013. május 31. 22:15
  „Télleg nem lehetett 1értelmű a dolog, ha a tűzoltók betörték az ajtót és a kosaras kocsival is ringliseztek egyet. De lehet ha már ott voltak, akkor ha másra nem, legalább egy kis száraz gyakorlatra jó volt.”
 • 5. nitrocircus 2013. május 31. 21:54
  „mondjuk a szolgáltatónak lenne bejelentési kötelezettsége a tűzoltóság felé...kedves hümm, ha már ennyire korlátozott a gondolkodásod, segítek. Nem azt mondom, hogy ez megelőzne minden ilyen esetet, de gondolom nem két forint volt a vonulás ami a te és az én pénzemből valósult meg...tévesen.”
 • 4. petelaci 2013. május 31. 20:31
  „Csak ennyit fűzök hozzá:
  Amikor az embernek a háza mellett egy másik épület erősen füstöl, és annak égett olaj szaga van, ráadásul az az épület egy konyha, akkor nem tűnik hülye ötletnek teljesíteni az állampolgári kötelezettséget:azaz hívni a 105-öt...és mellesleg kívülről a tűzoltó sem tudja megállapítani miért van füst. A szétvert ajtón kívül nagyobb kár talán nem érte a konyhát, bár nem tudom hogy az ilyen ipari rovarirtó szernek milyen hatása van a szomszédok egészségére....a bogarasok nagy veszélyben)))”
 • 3. miracle 2013. május 31. 19:41
  „nitrocircus
  Aminek örömére, ha majd ég a fél város, Józsi bácsi elintézi egy legyintéssel: áá, csak permeteznek.”
 • 2. hümm 2013. május 31. 18:40
  „Ki felé lenne bejelentési kötelezettség? Jószándékú bejelentőket előre értesítenék? Ma füst lesz.....”
 • 1. nitrocircus 2013. május 31. 18:06
  „meg lehetne előzni azzal, ha bejelentési kötelezettsége lenne minden olyan tevékenységre ami "úgy néz ki" mint a tűz vagy bármilyen félrevezető dolog. Persze attól még lehet ugyan ott baj..”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri közgyűlés: `a busz nem taxi´

A májusi győri közgyűlésen szóba került, hogy a városvezetők mennyit közlekednek busszal? Borkai Zsolt az utóbbi hetekben többször utazott busszal. Tovább olvasom