Kisalföld logö

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 5°C | 16°C Még több cikk.

Rosszullétet színlelt a betörő

Kirabolt két férfi egy idős asszonyt Győr-Révfaluban. Egyikük rosszullétet színlelt, ezalatt társa értéktárgyakat, készpénzt zsákmányolt a lakásból.

Két ismeretlen férfi ment be Győr-Révfaluban egy 78 éves asszony otthonába az egyik délután. A nyugdíjas lakásának bejárati ajtaja nem volt kulcsra zárva, ezt használták ki az elkövetők. Amikor az asszony észlelte a ˝vendégek˝ érkezését s kérdőre vonta őket, egyikük egy gyors rosszullétet színlelt. Társa az ijedt, segítőkész nő gyanútlanságát kihasználva a szobai asztalról értéktárgyat, míg a szekrényből több tízezer forint készpénzt lopott el. Tettestársa aléltsága ekkor hirtelen alábbhagyott, majd sietősen távoztak. A meglopott asszony csak ezek után szembesült a színjáték valódi okával.

Olvasóink írták

 • 9. zotya975 2010. március 14. 07:52
  „Miért, akarnak dolgozni? Átaludtam volna pár száz évet? TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!”
 • 8. adamasz1977 2010. január 04. 13:07
  „Janika ! Te el vagy tévejegve! Munkát nem adnak, hanem keresnek! Nem mindegy, de nem ám! Nekem ki adott muamnak mert nkát? Senki! Én kerestem magagamnak és én harcoltam ki magamnak! Ezt a rasszista dumát el kell felejteni! Milyen képesítése van a cigók nagy részének? Semilyen! Akkor miről beszélsz?”
 • 7. Fürgeszarvas 2010. január 03. 09:15
  „akinemfél ! Hát igen ! Valakinek rendet kellene csinálni ebben a kuplerájban,mert így nem mehet tovább ! Az embernek az otthonában,üzletében is félnie kell és nyugodtan már az utcára sem lehet kimenni,mert fennáll a veszélye,hogy leütik,kirabolják stb.! A rendőr - hiába felkészült szakmailag - nem mer intézkedni,mert fél a meghurcoltatástól ! A hatalom,a főnökei nem állnak egyértelműen (vagy sehogyan) mögéje ! Hosszan lehetne sorolni és elemezni a problémákat,ok-okozati összefüggéseket,de ez néhányszor megtörtént már ! A 20 éve hatalmat gyakorlók ( MDF /MIÉPPEL/,FIDESZ-KDNP,MSZP,SZDSZ ) közösen elqrták! Nem kicsit ! Nagyon ! Nincs erkölcsi alapja egyiknek sem,hogy bármit a másik szemére vessen ! Mindegyik a saját zsebének a megtömésével volt elfoglalva,a cigányok integrációjára szánt pénzeket a cigány vezetőkkel közösen ellopták, a korrupció pedig soha nem látott méreteket öltött! Bajnai ( akit egyébként tisztelek) pl. kijelentette,hogy elsők leszünk a térségben,akik bevezetik az eurót ! Melyik térségre gondolt, a Balkánra? Mert ugye az osztrákok,szlovének.szlovákok már bevezették ! Szép perspektíva ! Folytassam még,hogy miért kell váltani?”
 • 6. Syracusa 2010. január 02. 17:07
  „moderálva”
 • 5. Fürgeszarvas 2010. január 02. 11:45
  „ttt111 ! és t-a-ibi ! El kellene még egyszer olvasni a hozzászólást ! Rossz aki rosszra gondol ! A másik kérdésről : A rendszerváltás előtt volt munka lehetőség mindenki számára ! Elárulom,hogy akkor pedig
  volt egy olyan törvény,amely büntette a munkakerülést (kmk) ! Érdekes módon akkor is ennek a bizonyos népcsoportnak a tagjai töltötték meg a börtönöket,mert kerülték a munkát,ahol lehetett loptak és ügyeskedtek! És még valamit : aki rendese dolgozott közülük,azt az emberek befogadták,segítették,tehát nem vetették ki maguk közül ! Csak a lumpeneket,de azokat nagyon ! Nézzük meg vezetőiket! Vannak olyanok,akik ellen büntetőeljárás folyik,van olyan,amelyik politikai okokból kegyelmet kapott , és van olyan képviselőjük is ,akire valóban büszkék lehetnének ( Kállai ombudsman ),de az Ő szava kevés,és nem ér le a "putrikba",mert arrafelé a cigány uzsorások szava többet jelent ! Szóval nem megsértődni kellene,hanem tenni valamit azért,hogy újra elfogadtassák magukat a hétköznapi emberekkel ! Sajnos jelenleg nem ilyen a tendencia , de vallom, hogy lehet ! Persze fogadókészség is kellene hozzá,mert segíteni csak annak lehet,aki hagyja is ! Jelenleg nem is hagyják !”
 • 4. janika 2010. január 02. 10:45
  „Talán nem mefféle töketlen vezetőkre lenne szükség ebben az országban ,akkor adnának a cigányoknak is munkát, érte pedig egyenarányú bérezést! Akkor még hírbőlo msem lenne ismert ez a kissebségi népcsoport a sajtóban.”
 • 3. t-a-ibi 2010. január 02. 10:23
  „1. hozzászólás Fürgeszarvas
  Hát azért nem kellene általánosítani, nevelni kellene ezeket. (különben teljesen egyetértünk)

  Olvastam egy írást:
  Rasszista folyó-e az Ipoly?
  A karácsonyi felmelegedés és a hirtelen hóolvadás hatalmas víztömeget hozott magával: az észak-nógrádi, Ipoly-menti falvak alacsonyan fekvő utcáit és házait elérte az ár.
  Egy rövid szünet után 29-ről 30-ra ismét esett a hó, most ismét felmelegedés és olvadás várható. A veszélyeztetett családok fele-kétharmada cigány - hiszen általában ők laknak a mélyebben fekvő településrészeken...
  http://www.noltv.hu/video/2164.html

  Hell István

  Megjegyzésem:
  Talán ha a cigók nem lopnák el az árvízvédelmi berendezéseket...”
 • 2. ttt111 2010. január 02. 10:15
  „képzelje el drága "Fürgeszarvas" ugyanilyen "szemét férgek" vannak a világosabb bőrű barátaink között is ....”
 • 1. Fürgeszarvas 2010. január 02. 06:54
  „Szemét .... !A módszer elárulja ,hogy melyik népcsoporthoz tartoznak !”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A köd sem zavarta a szilveszterezőket

Fagy és hó helyett köddel köszöntött ránk az új esztendő, ám ez egyalátalán nem zavarta a buliba… Tovább olvasom