Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Rossz vicc: szemetes kukákból építettek akadályt az úttest közepére Győrben - fotók

A két fiatal 12 különböző kukát hurcolt az út közepére.
A rendőrségre január 10-én a hajnali órákban érkezett bejelentés arról, hogy Győrben két fiatal szemetesedényeket húzott ki a belváros több pontján az úttest közepére. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy az elkövetők a Szent István úton, a Jókai úton, valamint az Aradi Vértanúk útján, összesen 12 szemetes edényből készített akadályt raktak ki az út közepére.

Adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeképpen a járőrök beazonosítottak egy 22 éves téti, valamint egy 21 éves győri fiatalt, akiket rövid idő alatt elfogtak és a rendőrkapitányság előállítottak. A Győri Rendőrkapitányságon mindkettőjüket rongálás bűntette, valamint garázdaság vétsége miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Tekintettel arra, hogy a gyanúsítottak cselekményükkel a közúton közlekedők életét, illetve testi épségét veszélyeztető helyzetet teremtettek, a két férfi ellen - a fentieken túl - a közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is indítottak eljárást.
 

A Győri Rendőrkapitányság a fiatalokkal szemben rongálás bűntette és garázdaság vétsége miatt folytatott nyomozást már korábban, míg a közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Motorosok a győrújbaráti táborban + koncert - újabb fotók

Motorosok a győrújbaráti táborban + koncert - újabb fotók
Ezen a hétvégén tartják a XVI. Nemzetközi Jótékonysági Motoros Találkozó és Rockfesztivált… Tovább olvasom