Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Robit hazavárja édesapja

Bőny - A rendőrség továbbra is eltűnés miatt keresi a 29 éves Járóka Róbertet, akit édesapja február 18-án látott utoljára, s a fiatalember azóta semmilyen életjelet nem adott magáról.

A súlyos betegségben szenvedő Járóka Sándor kétségbeesve várja haza fiát, akivel 9 éve, felesége halála óta egyedül élt. A sorozatos műtéteken átesett özvegy könnyek közt mesélt a családjukat ért megpróbáltatásokról: daganatos betegségéről, majd arról, hogy 9 éve trombózisban a felesége elhunyt, így a fiának ha egyedül is, mégis megpróbált mindent előteremteni.

˝Már bánom, mert semmiért nem kellett megküzdenie, ez az én hibám. Nem tanult, a jogosítványt ugyan letette, de nem ment állás után. Eltartottam, nagy hiba volt, ma már másként csinálnám. Ezzel együtt én lennék a legboldogabb, ha hazatérne˝ – suttogta a betegsége miatt évek óta némaságra ítélt férfi.

Fia eltűnésével Járóka Sándor egyetlen támaszát is elveszítette.
Fia eltűnésével Járóka Sándor egyetlen támaszát is elveszítette.

Járóka Róbert sötétkék szabadidőruhában, barna dzsekiben és fekete divatcipőben indult Győrbe egy ismerőséhez, ám oda nem érkezett meg. Korábban barátaival együtt Írországban vállalt volna munkát, azt az utolsó pillanatban visszamondta. Jókedvű, bohém fiatalként ismerte környezete. Visszavárják a bőnyi szülői házba, oda, ahonnan elindult.

Továbbra is keresik

– Eltűnés miatt keressük Járóka Róbertet – erősítette meg érdeklődésünkre Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A rendőrség kéri, akik a férfit látták, tartózkodási helyéről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Győr, Zrínyi u. 54. szám alatt, hivatali időben a 96/520-000/
14-74-es, illetve a 14-61-es telefonmelléken, vagy a 107-es ügyeleti számon.

Olvasóink írták

 • 2. Sceptic 2010. július 13. 23:34
  „adamvok:

  abszolút igazat adok neked. Nem hiszem el, hogy a cikket végigolvasva nincs hiányérzete az írójának.
  Mindazonáltal a hiányosság pótolható. Járóka Róbert így néz ki:

  http://www.police.hu/rend_korozes/kor_eltunt/100525_jaroka.html

  Kedves újságírók, nem kell megköszönni.

  A bácsinak pedig kívánom, hogy találja meg a fiút...”
 • 1. adamvok 2010. július 13. 14:05
  „nem latok sok esélyét arra, hogy Londonban osszefutok az illetovel, de azért egy fényképet csak ki lehetne tenni róla, ha már eltunt emberrol szól a cikk... néha elgondolkodok kik dolgozhatnak ennél az ujságnál...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nemzeti Együttműködés: Győrben egy helyen szögezik falra, Sopronban még nem döntöttek

Győrben egyetlen helyen, a Polgármesteri Hivatalban lesz hamarosan olvasható a Nemzeti Együttműködés… Tovább olvasom