Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 31°C Még több cikk.

Revízió az ifjúsági házban

A legutóbbi győri közgyűlés a megyeszékhely négy oktatási intézmény élére új vezetőt nevezett ki.

A győri közgyűlés csütörtökön a megyeszékhely tizenegy oktatási intézménye közül hétben a régi vezetők tevékenységét meghosszabbította, négy intézmény élére új vezetőket nevezett ki.

 A Tulipános Általános Iskola igazgatói feladataival Ragányi Gyulát bízta meg augusztus 1-jétől 2010 júliusának végéig. A Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola igazgatója augusztustól ugyancsak 2010 júliusáig Kovácsné Zimborás Ágnes lesz. A Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola igazgatója augusztustól, ötéves időtartamra Benkő Szabolcs, míg a Kossuth Zsuzsanna Leánykollégium igazgatói feladatának ellátásával az önkormányzat Pappné Kaszás Zsuzsannát bízta meg 2010. július 31-ig.

A közgyűlés zárt ülésen tárgyalt a Petőfi Sándor Ifjúsági Házat üzemeltető Harmónia Kht.-ról. Az önkormányzat nemrég szúrópróbaszerű revíziót tartott az ifjúsági ház üzemeltetéséről, ezt folytatni fogják és visszamenőleg két évre is vizsgálják annak a pénznek a felhasználását, melyet az önkormányzat közművelődési feladatokra juttatott a társaságnak. A közgyűlés arra kötelezte a polgármestert, ha érdemben sérült a közérdek, tegye meg a szükséges lépéseket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Igen a kulturális főváros pályázatra

Egyhangúlag fogadta el a győri közgyűlés az Európa Kulturális Fővárosa pályázatra elkészült programvázlatot. Az ülésen elhangzott: a terveket akkor is megvalósítják, ha nem a megyeszékhely győz. A pályázatíró a kulturális programok központjának a Bercsényi liget közepétől a Rába kettős hídon át a Széchenyi térig tartó területet és annak környékét szánja, valamint szükségesnek tartja Újváros rehabilitációját is. Tovább olvasom