Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Részletfizetés díjhátralékosoknak

Részletfizetési kedvezményt vagy fizetési haladékot kaphatnak a győri közszolgáltató cég, a Győr-Szol zrt. díjhátralékos ügyfelei, ha november 20-ig befizetik fennálló tartozásuk legalább felét.
Akik ellen már végrehajtás indult, az adósság 50 százalékának befizetése esetén átmenetileg mentesülhetnek az eljárás befejezése alól – tájékoztatott a társaság pénteki közleményében.

A napokban kiküldött levelekben az érintett magánszemélyek szolgáltatásfajtánként (távhő, szemétdíj, ingatlanbérleti díj) felvilágosítást kapnak teljes tőketartozásukról, függetlenül attól, hogy velük szemben valamilyen kintlévőség-kezelési eljárás indult-e már. A részletfizetés legfeljebb hat hónapig terjedhet, a fizetési haladék pedig a meg nem térített rész megfizetésének esedékességét 2012. február 15-re tolja ki.

A cégnél a szeptember 30-án számított kintlévőségi állomány a távhőszolgáltatásban csaknem 600 millió, a hulladékszállításban majdnem 350 millió, az ingatlanbérleti díjak esetében több mint 235 millió, az egyéb vevői tartozások között pedig 122 millió forint volt. A teljes összeg egy negyedév alatt 90 millió forinttal csökkent, és az év végéig további 150 milliós apadást várnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Guinness-rekord töklámpásokkal a Bakonyban - sok-sok fotó

Bakonyszentlászló a legtöbb egyszerre világító töklámpással szombaton bekerült a Guinness-rekordok… Tovább olvasom