Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Repülőnap Péren

Pér - A hőség ellenére is sokan kilátogattak a szombaton megrendezett péri repülőnapra, bár idén kevesebb résztvevővel zajlottak a programok, mint eddig, tudtuk meg Viola Tamás szervezőtől.

A szombaton megrendezett péri repülőnapra kilátogatókat bizony megizzasztotta a hőség, de a helyszínen lévő tűzoltók lehűtötték őket. Két kocsi vizet porlasztottak szét a levegőben, aki akart vehetett egy hideg zuhanyt a látványos légi bemutatók közben.

Aki ott volt és látta Besenyeiéket, nem bánta meg, hogy a hőség ellenére kilátogatott Pérre szombaton. Tóth Ferenc Műrepülő Európa és Világbajnok műrepülése zenére épp olyan látványos légi bemutató volt, mint Veres Zoltán, vagy a többi neves pilóta attrakciói.

Akkora volt szombaton a hőség, hogy az árnyék nélküli reptéren minden nézőnek jól esett a tűzoltók hirtelen ötlete: két kocsi vizet spricceltek a magasba, aki akart, hűsölhetett egy kicsit.

Természetesen a legnagyobb szenzáció Besenyei Péter bemutatója volt, és az égből még egy hatalmas meglepetés is érkezett, egy Malév járat kétszer is alacsonyabbra ereszkedett, hogy a hatalmas Boing-gel köszöntse a vendégeket. Mindezekről részletesen a hétfői Kisalföldben olvashatnak.

Vasárnapi Kisalföld

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hőségtől szenvedő növényzet, locsolt utak

Győr - A hőségben szenved a győri parkok növényzete, mert a lakótelepeken hiányos az öntözőhálózat.… Tovább olvasom