Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett -3°C | 6°C Még több cikk.

Republic koncertjegyek: íme, a nyertesek listája!

A Republic együttes győri óévbúcsúztató koncertjére 10 darab páros belépőt sorsoltunk ki. Kiderült, kiknek kedvezett a szerencse.

Péntek, 17 óra 19 óra

Nyertes Olvasóink:

Jakab Tímea
Józsa Márta
Kis Szilvia Anikó
Löffler László
Pércsy Gábor
Sarlai Szabolcs
Szalai Zsolt
Takóné Sárközi Sarolta
Tímár Éva
Tóth Tamás

A Republic győri koncertjére szóló jegyeket dec. 27-én és 28-án 10-16 óráig a Kisalföld Sajtószékház recepcióján vehetik át nyertes Olvasóink. Jó szórakozást kívánunk minden szerencsés nyertesnek! 

Előzmény

Idén év végén a Republic Győrbe is elhozza a tavaly tavaszi nagy sikerű Republic Klasszikusok koncertjét, ahol egyrészt néhány immár klasszikussá lett slágerük szimfonikus zenekari átirata, másrészt múltbéli klasszikusoknak (mint Grieg, Hacsaturján vagy Paganini) "republicosan" átértelmezett népszerű dallamai hangzanak el.

A december 29-én az Egyetemi Csarnokban sorra kerülő koncerten az együttessel fellép a Győri Filharmonikus Zenekar és egy gyermekkórus is, melyet győri általános iskolások tehetséges fiataljai alkotnak.

Válaszoljon helyesen a következő kérdésre, hogy részt vehessen a játékunkban. A helyes választ beküldők között 10 darab páros belépőt sorsolunk ki.

A megfejtéseket december 21-én 12 óráig várjuk!


Kérdés: Az 1995-ös hazai rendezésű női kézilabda-világbajnokságon melyik Republic dal volt a magyar csapat és a közönség nagy kedvence?

a. 67-es út

b. Neked könnyű lehet

c. Szállj el kismadár

A helyes megfejtéseket az online@kisalfold.hu e-mail címre várjuk. A levél tárgyában kérjük, tüntessék fel: Republic.
  


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közmeghallgatás Győrben: a Dózsa pálya területén épül fel az új győri uszoda

A győri közmeghallgatáson a Dunakapu téri mélygarázs mellett szóba került Győrszentiván légszennyezettsége. Tovább olvasom