Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Rendőrök és polgárőrök ellenőrzik a sírkerteket

Fokozott rendőri jelenlét várható a hétvégén a temetők környékén.

A rendőrség a polgárőrök és közterület felügyelők bevonásával kiemelt figyelmet fordít a gépjárműlopások és feltörések, a zseblopások és alkalmi lopások megelőzésére. Rendőrök és polgárőrök visszatérően ellenőrzik a sírkerteket, a parkolókat közterület felügyelők vigyázzák.

A jelentős forgalomnövekedéssel járó kellemetlenségek enyhítése érdekében a Győr nádorvárosi köztemetőnél 2011. október28-án, pénteken 14 órától november 01-jén, kedden 20 óráig rendőri forgalomirányítás segíti a közlekedőket.
A 83-as számú főúton a sírkertet látogató autósok parkolhatnak úgy az úttest mindkét oldalán, hogy a többi közlekedőt ne akadályozzák.
Az A1-es autószalon ingyenes parkolási lehetőséget biztosít az autósoknak október 29-től november 02-ig naponta 07– 20 óra közötti időszakban.

Várhatóan sokan igyekeznek a temetőkbe, hogy az emlékezés mécseseit meggyújtsák és leróják kegyeletüket. Nem minden ember érkezik hasonló céllal a temetőbe, a tolvajok és a gépkocsi feltörők ilyenkor sem tétlenkednek. Egy kis odafigyeléssel elkerülhető, hogy ezek a bűnözők ne zavarják meg az ünnep nyugalmát. Látható helyen ne hagyjanak értéket a leparkolt gépkocsijukban, járművüket ne felejtsék el lezárni.

A GPS készüléket ne hagyják a kesztyűtartóban, azt vigyék magukkal.

Annak tartóját se felejtsék a szélvédőn, mert csábító zsákmány ígéretével feleslegesen felhívhatja az elkövetők figyelmét. A kerékpárokat minden esetben a kijelölt tárolóban, megfelelő zárral zárják le. Táskát még kis időre sem hagyjanak felügyelet nélkül! Értékeik ne maradjanak őrizetlenül addig sem, ha a közeli kúthoz mennek friss vízért a virágoknak. Az sem tanácsos, hogy az áhítat perceiben a táskát a földre helyezik, mert egy fürge tolvaj azt felkapva elszaladhat vele.
Ha mégis bekövetkezne a baj, akkor kérem, azonnal értesítsék a rendőrséget a 107 vagy a 112-es hívószámon!


Olvasóink írták

  • 1. Star-Spangled 2011. október 27. 16:51
    „Szomoru,hogy itt tartunk!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Temetőjáratok: csak két koszorút lehet ingyenesen szállítani

Tovább olvasom