Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Rendőrök elől menekült a motoros Győrben - Menhelyre került a kiskutyus

Elfogása után meg kellett bilincselniük a rendőröknek egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. Kiskutya is volt nála.

A kiskutyus Bóbita Állatsegély Alapítványhoz került, ugyanis a győri rendőrkapitányság segítségüket kérte az elhelyezésében - tudatta szerkesztőségünkkel az alapítvány.Megtudtuk, az állat éhes volt és idegrendszeri tünetei miatt komolyabb kivizsgálásra szorul.

A befogadott kutya
A befogadott kutya


Korábban írtuk:

A férfi a Baross hídról fordult rá a Szent István útra Gyárváros irányába, amikor a rendőrök meg akarták állítani. A motoros ahelyett, hogy megállt volna, nekihajtott a járőrautónak, majd a bal oldali járdára hajtott és ott vette menekülőre.

A járőröknek ott sem sikerült megállítani, mert a gyalogátkelőhelyen átrobogott a másik járdára, ahol a Teleki út közelében elütött egy kerékpárost.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


A járőrök ekkor fogták el, bár az nem volt egyszerű. Mint megtudtuk, miközben az egyik rendőr le akarta szedni őt a motorról, hogy megállítsa, egy darabon motorjával maga után húzta az egyenruhást, aki megsérült. Végül sikerült a férfit megállítani, s a rendőrök megbilincselték, majd a győri kapitányságra szállították.

Könnyebben sérült kollégájukat a mentők látták el.

A rendőröket meglepte, hogy a segédmotor-kerékpár átvizsgálásakor, annak ülése alatti csomagtartójából egy kölyökkutya került elő, aki remegve bújt az őt felkaroló rendőrnőhöz.

A rendőrség még vizsgálja, hogy a férfi miért nem állt meg a rendőrök felszólítására, miért akart elmenekülni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megjátszották a rablást a romándi tónál - hamis vád lett a feljelentésből

Valótlanul állította a jármű sofőrje, hogy autóját szétverték, őt kirabolták, majd elvitték a… Tovább olvasom