Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Rendkívüli közgyűlés a kórházról

A megyei közgyűlés pénteken rendkívüli ülést tart. A képviselők elé négy előterjesztés kerül,.
A megyei közgyűlés pénteken rendkívüli ülést tart. A képviselők elé négy előterjesztés kerül, ezek közül egyértelműen a legfontosabb és legaktuálisabb témaként a Struktúramódosítás, hatékonyságnövelési intézkedések a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban címet viselő anyag, amely éppen a rendkívüli testületi ülés apropóját adja.

A megyei képviselők április 20-i ülésükön – első olvasatban – már tárgyaltak a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház struktúraátalakításával kapcsolatos elképzelésekről, a kormány egészségügyi reformja nyomán az intézményben szükségszerűen megteendő lépésekről. A képviselők akkor egyhangú döntéssel úgy határoztak, hogy a struktúraátalakítással kapcsolatos végleges döntést május 18-án, rendkívüli ülés keretében hozzák meg. Egyben felkérték az intézmény főigazgató főorvosát, dr. Varga Gábort, hogy a Kórház struktúraátalakítását részletesen dolgozza ki és legkésőbb 2007. május 18. napjáig terjessze a közgyűlés elé. Ezt teszi most.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Álom marad a VIP-kórterem

Másfél évvel ezelőtt jelezte először a győri Petz-kórház vezetése, hogy VIP-kórtermek kialakítását tervezi. Tavaly nyáron már a részleg helye is megvolt, a tél eleji indulás mégis elmaradt, s a helyzet jó eséllyel nem fog változni. De miért? Tovább olvasom