Kisalföld logö

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 15°C Még több cikk.

Rendkívüli felvételi öt középiskolában

Győr - A megyeszékhely önkormányzata által fenntartott középfokú intézmények közül többen is rendkívüli felvételi eljárást írnak ki.
Győr - A megyeszékhely önkormányzata által fenntartott középfokú intézmények közül az alábbiakban írnak ki rendkívüli felvételi eljárást:
– Bercsényi Miklós Közlekedési Középiskola és Sportiskolai Módszertani Központ – vasútüzemvitel-ellátó (szakközépiskola);
– Kossuth Lajos Ipari Szakképző Iskola, Kollégium és Felnőttek Középiskolája – idegen nyelvi előkészítő angol és német (3–5 fő) (szakközépiskola), könnyűipari szakmák (szakiskola);
– Gábor László Építőipari Szakképző Iskola – építőipari szakmák (szakiskola), faipari szakmák (szakiskola);
– Jókai Mór Óvoda, Általános és Szakképző Iskola – szociális ápoló és gondozó (szakiskola);
– Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakképző Iskola és Kollégium – gépipari szakmák (szakiskola).
A rendkívüli felvételi eljárásban csak azon tanulók vehetnek részt, akiket az általános felvételi eljárás során egyetlen, a tanuló által megjelölt középfokú intézménybe sem vettek fel.

A rendkívüli felvételi eljárás időpontja: május 5. és 16. között. A beérkezett felvételi kérelmeket az iskola igazgatója május 23-ig bírálja el.
A rendkívüli felvételi eljárásra egy új jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni (ezt az általános iskola tölti ki), a kitöltött jelentkezési lapot a szülő juttatja el a középiskolába. A szakközép-iskolai szakokra csak azok jelentkezhetnek, akik részt vettek a januári közös írásbeli felvételi vizsgákon. A jelentkezésekhez csatolni kell a közös írásbeli felvételi vizsga értékelőlapjának az iskola által hitelesített másolatát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Otthon szenvedély- és pszichiátriai betegeknek

Győr - A 130 ezer lakosú Győrben több mint negyvenkétezren tartoznak az ifjúsági –… Tovább olvasom