Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Remek képek! A győri katonák menhelyi kutyákkal, macskákkal pózoltak

Remek képek! A győri katonák menhelyi kutyákkal, macskákkal pózoltakAz aranyos kismacska is várja szerető gazdáját.A cikkhez tartozó galéria megnyitása
(Új ablakban)
Nem mindennapi fotózás zajlott a napokban a rakétaezred laktanyájában.
A Győri Állatmenhelyet üzemeltető Emberek az Állatokért Alapítvány felkérésére álltak "modellt" a menhelyes állatokkal a katonák, a szervezet decemberben kiadott naptárjához.

Az árva állatokat ellátó alapítvány olyan szervezeteket és személyiségeket kért fel a fotózáshoz, akik szerintük sokat tesznek Győrért, az itt élőkért. Mentősök, rendőrök, színészek, énekesek, kézilabdások és focisták mellett a győri katonák is szerepelnek azon a naptáron, amely eladásából befolyó összeggel a Győri Állatmenhelyet, ezáltal az ott élő, és gazdára váró kutyákat és cicákat támogatják a vásárlók - olvasható a rakétaezred Facebook-oldalán.

A képeken látható kutyusok, Hercules, Astor, Rozi, Zsombi, Zsivány és Mike is nagyon élvezte az alakulótér nagy területe adta szabadságot. Ők is, csakúgy, mint a menhelyen maradt rengeteg társuk várja új gazdáját.

Ha ily módon nem is, a naptár megvásárlásával bárki támogathatja őket. A Győri Állatmenhely 2018. évi naptárát december közepétől az állatmenhelyen (Győr, Téglagyári út 2.) árusítják.

 
Tucatnyi aranyos, megható pillanatfelvétel készült a győri laktanyában. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A legjobb vidéki gimnázium a győri Kazinczy Ferenc

A legjobb vidéki gimnázium a győri Kazinczy Ferenc
Idén is rangsorolta a középiskolákat a HVG. Eszerint a legjobb vidéki intézmény idén a győri… Tovább olvasom